Cautare

914 de rezultate pentru "trafic" (3.93 secunde)
Totusi, de la etajul 21 al hotelului unde a avut loc conferinta, se putea vedea exact situatia Bucurestiului:"blocaje peste blocaje, kilometri intregi sufocati de trafic". ... "Orasele sunt sufocate de trafic, pentru ca nu se poate conduce pe drumurile din ele.
Pentru buna desfasurare a evenimentului se vor institui o serie de restrictii temporare de trafic, dupa caz la necesitate. ... Circulatia mijloacelor de transport in comun apartinand RATB se va desfasura pe trasee modificate in perioada restrictiilor de trafic.
Atunci, daca nu exista un astfel de trafic, ce poate motiva construirea unui "Canal" ? ... Nu exista un asemenea trafic de marfuri.
"Avem deja implementat un sistem de management de trafic pe bulevardul Dacia - Decebal.
De asemenea, volumele de trafic sunt de 10-12 ori mai mari decat in anii ‘90. Intr-o ora de trafic, se afla cca 240.000 de autoturisme, 31.700 autovehicule de transport de marfa si aproximativ 900.000 de pasageri ai transportului public.
Exista foarte multe tronsoane de drum national unde se remarca valori extraordinare de trafic (de peste 11000 de vehicule pe zi), ceea ce reclama existenta unor autostrazi sau drumuri expres.
Asa cum stiti, pasajul este amplasat la intersectia a patru artere cu trafic ridicat, sos Bucuresti-Ploiesti, sos. ... Aceasta intersectie este traversata de volume mari de trafic (aprox.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei :
Atragerea raspunderii personale a conducatorului auto este un deziderat obligatoriu care influenteaza decisiv comportamentul acestuia in trafic.
Astfel zona a devenit principalul nod de circulatie care impune probleme de trafic, situat la intarea de nord a Municipiului Bucuresti.
Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic.
Restrictiile de trafic pentru Finala Ligii Europa Traficul rutier va fi restrictionat la 9 mai pe toate strazile din jurul Arenei Nationale, pe Bulevardul Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si Bulevardul Chisinau) si in apropierea zonelor pentru suporteri din pietele Constitutiei si George Enescu.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic.
Acest rezultat s-a datorat, cresterii volumului de trafic de voce realizat de utilizatorii furnizorilor alternativi (+50%), dar si, intr-o mai mica masura, cresterii volumului de trafic de voce realizat de utilizatorii furnizorului fost monopolist (+10%).
AdPlanner estimeaza doar audiente si nu masoara trafic. ... Aproximativ 30% dintre vizitatorii site-ului crestinortodox.ro, care ocupa primul loc in clasmentul trafic.ro la sectiunea Spiritualitate, viziteaza si site-uri pornografice.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Lasand insa la o parte faptul ca site-ul genereaza un trafic de 100 TB zilnic, frapanta este rata cu care se intampla acest lucru. La momentul de apogeu al unei zile, 4.000 de pagini sunt afisate intr-o secunda, generandu-se un trafic de 100 GB/secunda.
Este o activitate in continua desfasurare, dar care ne poate aduce foarte mult trafic organic.
Tu ce ai face cu timpul pe care il pierzi in trafic?
Fardatul si alte preocupari cosmetice nu fac casa buna cu sofatul exista un adevarat folclor dezvoltat de soferii misogini despre partenerele de trafic care nu rateaza o oprire la semafor pentru a se farda in oglinda retrovizoare.
google-analytics.com