Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (7.07 secunde)
"Eu n-as fi asa drastic in a desfiinta acest trafic pentru ca noi suntem inca intr-o epoca mai altfel, saltul spre Europa il facem mai incet, dar macar sa fie conduse de oameni maturi, majori, ca altfel sunt un pericol in trafic", a declarat Stefarta in fata colegilor consilieri.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu a afirmat, pe site-ul personal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
Ecaterina Andronescu a demisionat mai tarziu, pentru a a fost blocata in trafic si a intarziat la remaniere. Premierul Emil Boc a primit demisiile ministrilor PSD printr-un curier, iar angajatii Ministerului de Interne au avut joi doi sefi.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Primul parlamentar ramas fara imunitate Catalin Voicu devine astfel primul parlamentar din 1989 incoace caruia i se ridica imunitatea si poate fi arestat pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in inscrisuri.
Angajatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) vor putea opri soferii in trafic in timpul controalelor pentru combaterea evaziunii fiscale si vor putea dirija circulatia cu ajutorul semnalelor luminoase si al amplificatoarelor de voce, conform unui proiect legislativ al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Marius Ionescu, director tehnic al Primariei Targu Jiu, a declarat ca, in urma cu trei ani, autoritatile locale au facut un studiu de trafic ale carui concluzii au fost clare:
Romania este considerata, alaturi de Kosovo si Turcia, un partener dezagreabil pentru UE, intr-un comentariu intitulat "Trafic de organe, eugenie si coruptie:
Daca o tineti tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic Emil Boc i-a reprosat, ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, ca lucrarile la soseaua de centura a Constantei sunt in intarziere si ca, daca ministerul o tine "tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic".Realitatea Tv reda urmatorul dialog intre premier si ministrul Elena Udrea:
Procurorii DNA vor solicita aviz pentru cercetarea ministrului mediului, Laszlo Borbely, suspectat de trafic de influenta. Intr-un raspuns oficial trimis TVR, DNA afirma ca, la data de 5 iulie 2011, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii:
"Faliment total al PDL Timis" Retinerea de catre DNA Timis a directorului ITM Timis, Cornelia Corescu, si a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, sub acuzatiile de trafic de influenta ne demonstreaza falimentul total al acestui partid, la toate nivelurile.
A fost acuzat de trafic de influenta si coruptie.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Deputatul PNL Virgil Pop, primul parlamentar ales direct din arest, este condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta. ... Basescu acuza UDMR de trafic de influenta pentru ca ministrul Ritli ar bloca Legea sanatatii.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
Directia Nationala Anticoruptie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de BORBELY LASZLO, deputat in Parlamentul Romaniei si ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.Numele ministrului Mediului, Laszlo Borbely, a aparut intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de DNA Oradea.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
"La proiectarea retelei de monitorizare s-a tinut cont de zonele afectate de poluarea sonora, drept pentru care prioritare au avut marile intersectii ale arterelor de circulatie cu trafic intens, urmate de cladiri social administrative, de invatamint, sanatate.
google-analytics.com