Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.35 secunde)
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel. ... In topul realizat de trafic.ro sunt si statiunile bulgaresti Nisipurile de Aur, cu 3.576, si Albena, cu 2.216.
Aceste laboratoare mobile controleaza si in prezent starea tehnica a masinilor in trafic, iar de la 1 noiembrie vor verifica si anvelopele, pe drumurile cu zapada, polei sau gheata. ... "In orasele-resedinta de judet, RAR are cate un autovehicul pentru verificarea functionarii tehnice a autovehiculelor din trafic.
Scopul manifestarii Kilometrul Verde este de a atrage atentia asupra principalei probleme cu care se confrunta biciclistii din Romania - siguranta scazuta in trafic - si sa demonstreze ca numarul biciclistilor poate creste exponential atunci cand conditiile de siguranta in trafic sunt indeplinite.
Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Cei trei - parintii si fiul lor student la Medicina - sunt acuzati de proxenetism si trafic de persoane iar magistratii brasoveni au aprobat aseara solicitarea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a celor trei suspecti.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Unele comportamente in trafic sunt considerate mai periculoase de catre romani decat de catre soferii europeni. Cele mai periculoase comportamente in trafic, in opinia romanilor: ... Cele mai periculoase comportamente in trafic, in opinia soferilor europeni:
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) anunta, saptamana trecuta, ca actiunile in trafic ale agentilor de la Rutiera se vor intensifica pana pe 8 ianuarie, toti soferii opriti in trafic urmand sa fie testati cu aparatul etilotest.
in timp ce conduci nu poti sa citesti si nici sa dormi, iar calatoriile devin foarte plictisitoare, mai ales daca mai dai si peste blocaje in trafic. ... Si tu esti un gentleman, nu ai vrea sa fii prins injurand in trafic precum cel mai mare derbedeu, nu-i asa?
De asemenea, ii sanctionam si pe conducatorii auto care sunt depistati vorbind la telefon fara dispozitivul hands free, dar abaterea principala este depasirea coloanei oprita la semafor prin depasirea refugiului de tramvai sau pe contrasens, abatere ce produce o imagine negativa traficului bucurestean intrucat produce o stare de disconfort celorlalti participanti la trafic care respecta normele rutiere.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? ... Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
M-am gandit ca s-ar putea sa fie un trafic special, dar nu eram sigur, asa ca am chemat Turnul de Control Pensacola si le-am spus ca eram gata de pregatirea aterizarii dar avem trafic in dreapta si intrebam care dintre noi are intaietate".
Totodata, autoritatile spaniole recomanda conducatorilor auto sa-si echipeze autoturismele corespunzator pentru sezonul rece, sa manifeste prudenta in trafic si sa consulte cu regularitate informatiile postate de Directia Generala pentru Trafic, pe site-ul dgt.es. ... Din cauza vizibilitatii reduse pot fi inregistrate numeroase blocaje in trafic.
Alerta de trafic intens in Iasi. ... Alerta de trafic intens in zona Mitropoliei Iasi. ... Ne lasa Ias-ul, trafic-ul, Facebook-ul, misto-ul, Mall-ul.
Controlorul de trafic aerian mentioneaza aceasta, in timp ce vorbeste cu un alt controlor FAA. ... De asemenea, el solicita, in mod repetat, avioanelor din apropiere sa verifice daca sistemele de evitare a coliziunilor de trafic (TCAS) indica proximitatea unei aeronave, toate raspunsurile primite fiind negative.
google-analytics.com