Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.02 secunde)
Filaj ca in filme in orasul Vulcan, unde un barbat banuit ca a adus ilegal in tara pistoale, sute de cartuse si chiar grenade a fost retinut de politisti in trafic.
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a intrat intentionat cu masina de mai multe ori intr-un alt autoturism, dupa un conflict in trafic.
In timp ce banii par ca ni se scurg printre degete, nici cu timpul nu stam mai bine. Capitala este pe prima pozitie in Uniunea Europeana la timpul pierdut in trafic!
Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost achitat, vineri, in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta - acuzatia DNA era ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean in Buzau intr-o functie publica importanta.
Un fost pompier care a activat ca voluntar in cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost arestat preventiv de judecatorii din Ploiesti sub acuzatia de trafic de influenta in forma continuata.
Un sofer a sunat la numarul unic de urgenta 112, dupa ce un tanar l-a amenintat in trafic cu un pistol de jucarie.
Imagini incredibile in Brasov acolo unde un copil a fost filmat in trafic la volanul unei masini. In imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul si un barbat aflat pe scaunul din dreapta.
O duba a fost incendiata la comanda, in Vatra Dornei, dupa un banal accident in trafic.
Citeam ca o grefiera din Dolj a fost arestata pentru trafic de carne vie si prostitutie. ... Aceasta grefiera este un mic pion dintr-un arsenal intreg de nebuni care fac trafic cu carne vie, arme sau masini.
In Romania se face trafic cu orice: cu valuta, cu fiinte umane, cu informatii etc. De ce nu si cu bilete pentru meciuri, mai ales ca avem o practica indelungata in acest sens si talent cu carul?
"Amiabila", noua aplicatie online pentru soferi, in cazul incidentelor de trafic. Cum functioneaza si de unde poate fi descarcata
Primarul general, Nicusor Dan, urmeaza sa anunte noi restrictii de trafic. Circulatia pe arterele principale, care traverseaza intersectia, va fi blocata pentru montarea pilonilor principali ai pasajului.
Pana acum vedeam astfel de "exercitii" in trafic, cand mitocanii cu muschi dansau precum gibonii in calduri, doar-doar isi potinjosi de obicei micuta adversara. Din pacate, de pe stadion si din trafic refularea a ajuns si in politica.
Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Astfel, au fost depistate 10 persoane suspectate de trafic sau consum de droguri. ... Celor doi li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de mare risc.
De asemenea, in functie de valorile de trafic, elicopterul Inspectoratului General de Aviatie din M.A.I.
Politistii de la Serviciul Rutier Mehedinti au oprit in trafic autoturismul in care se aflau cei patru intrucat soferul acestuia a trecut pe culoarea rosie a semaforului amplasat intre viaductul Bahna si municipiul Orsova.
Popisteanu intersectie cu B-dul Ion Mihalache, Sector 1, ruland in trafic un autoturism marca BMW. ... Grivitei, sector 1, ruland in trafic un autoturim marca VW Golf.
2315 cazuri de trafic cu cetateni romani au fost inregistrate in 2019-2020. ... 51% din cazurile de trafic sunt in scop de exploatare sexuala.
Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic. La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 6 Politie, iar in urma verificarilor efectuate a rezultat ca la ora 14.50, G.
google-analytics.com