Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (4.17 secunde)
Oamenii Monicai Macovei au morcovul de cativa metri la gandul ca jupana Mona ii va tranti de toti peretii daca nu vin mai repede cu rezultate. ... De la vorbe insa, pana la fapte… mai e mult.
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui copil dupa ce l-a lovit. Copilul sufera de autism si dispraxie. Politia din Liverpool a pornit o ancheta impotriva lui Ronaldo.
te poti trezi cu telefonul sunand.
Dupa ce "si-a pierdut buletinul", Smiley a ramas si fara telefonul mobil. Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
Traian Basescu, la PRO TV: ... LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin. Andreea Chirvasiu a decedat in bratele mamei sale, la spital, in urma unui infarct miocardic.
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00. Gigi Becali a anuntat ca e gata sa intre chiar el pe teren la jocul din Olanda.
Stirile ProTV: ... Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Invitat la o emisiune TV, Traian Basescu a profitat de ocazie pentru a recita cateva versuri, compuse in tinerete pe mare. Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, la ProTv, ca PSD nu-l va vota nici pe al doilea premier propus de Traian Basescu, el apreciind ca alegerile parlamentare anticipate sunt, chiar in aceasta situatie, "improbabile", Curtea Constitutionala trebuind sa se pronunte asupra acestui aspect.
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L. Intrebat despre posibilii candidati ai PD-L la viitoarele alegeri prezidentiale, el a mentionat numele lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Liviu Negoita sau Vasile Blaga.
Fostul sef de stat Ion Iliescu crede ca "experimentul Basescu" la conducerea tarii ar putea determina o modificare constitutionala, astfel ca presedintele Romaniei sa fie ales de Parlament.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Craii de la SRI si SIE (Autor: ... Si, in general, cand se intampla, se intampla cu acordul expres sau chiar la solicitarea Presedintelui Romaniei.
google-analytics.com