Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (3.14 secunde)
• Cunoscut pentru echidistanta sa devenita proverbiala, cotidianul "Romania libera", sub titlul sugestiv "Politia de frontiera contraataca", lauda politia de frontiera a lui Igas, pentru rezultatele din ultimele zile, adica, de cand nu mai e obstructionata de vamesii lui Blaga.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Autorul acestui ghid - Domnul Christian Ciocan - raspunde perfect cerintelor de performanta mai sus mentionate, reusind prin abilitatile sale profesionale de exceptie si de nivel european sa asigure vizibililtate, incerederea cetatenilor si reputatie la varf pentru institutia ce o reprezinta - Politia, diferentiind-o, in mod unic de alte institutii publice din Romania.
Politia Romana si-a deschis incepand cu 1 august conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi postate informatii cu privire la diferitele activitati si campanii initiate de oamenii legii, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), printr-un comunicat.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Ce poate fi mai rau decat sa te prinda politia fara cauciucuri de iarna? ... Atributii sporite pentru ARR Nu doar politia poate verifica, insa, cauciucurile.
De la Politia din Cosoveni, Ion Vasile Stefan a plecat direct la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a fi tratat pentru durerile de mandibula pe care le simtea. ... O spune si politia, in baza investigatiilor de pana acum.
De exemplu, potrivit aceleiasi legi 215/2001, primarul este cel care raspunde de ordinea publica si siguranta cetateanului in cadrul administrativ teritorial pe care il conduce, este necesara modificarea legii 155/2010 privind Politia Locala, astfel incat aceasta structura sa devina una care sa actioneze in raport de realitatile concrete ale localitatii, realitati care sunt cunoscute cel mai bine de catre primar.
Aceste aniversari sunt un bun prilej de a ne reaminti locul si rolul structurilor Ministerului Afacerilor Interne - Politia Romana si Jandarmeria Romana si ale Ministerului Apararii in cadrul sistemului national, european si euroatlantic de ordine, legalitate si siguranta publica.
Am vazut cu mare temere pentru sanatatea manifestantilor cum politia pusese in functiune tunurile cu apa si gaza egal floarea tineretului german care preluase salutul nazist incaierat cu anarhistii de extrema stanga.
Disponibilizati potoliti cu politia Spiritele s-au aprins ieri destul de mult, astfel incat la un moment dat conducerea Grimex a chemat politia, la uzina deplasandu-se sase agenti.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA). ... Tocmai de aceea Politia impreuna cu reprezentantii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) au decis sa ia masuri impotriva acelora care nu-si incheie polita RCA.
Politia de Frontiera organizeaza o licitatie pentru a desemna firma care sa asigure consultanta pentru realizarea sistemului integrat de securizare a granitelor, ce va fi implementat conform contractului cu EADS, renegociat si completat in toamna lui 2005.
Daca ati decis sa plecati in concediu prin Europa cu masina, trebuie sa luati in calcul faptul ca Politia din statele europene nu face diferenta intre autohtoni si turisti atunci cand imparte amenzile.
Parerea unui asigurator Directorul adjunct al societatii de asigurare ARDAF, Daniel Firoiu, ne-a spus ca este absolut normal ca Politia sa investigheze astfel de cazuri in care asiguratii vor daune care nu li se cuvin.
Cand a aflat ca i s-a luat numarul masinii si ca exista depusa o reclamatie pe numele sau la politie, respectivul a schimbat foaia si a zis ca a uitat sa plateasca, dar ca avea de gand sa revina pentru a le da banii, si ca nu intelege de ce a trebuit sa fie implicata si politia.
Agenti privati in locul politistilor comunitari Mai mult decit atit, contractul prin care Politia Comunitara asigura paza unitatii a fost intrerupt in momentul schimbului de stafeta de la Consiliul Judetean, in locul ei fiind numita o firma privata de paza si ordine.
In alte cazuri, oamenii au achitat amenzile la CEC si au dus chitantele la Politia Circulatie. Politia nu a tinut cont de chitante si ne-a trimis noua cazurile pentru executare silita.
Politia ne-a asigurat ca atata timp cat parcam pe spatiul public nu au ce sa ne faca.
Bancpost si politistii din IGPR verifica retrageri suspecte de numerar prin bancomate din Romania si Bulgaria, iar politia nu exclude scurgerea de informatii din interiorul bancii, deoarece seriile cardurilor Bancpost in cauza sunt consecutive, au declarat surse din politie.
google-analytics.com