Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (2.56 secunde)
Acest proiect va cuprinde implicarea Politiei de Frontiera, Vama, Politia nationala si nu in ultimul rand Politia Port, astfel incat toate aceste structuri, in colaborare, sa monitorizeze toate activitatile din port.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
Acelasi lucru s-a intamplat si la universitatea din Maryland, unde politia campusului a raportat trei victime care au fost jefuite in timp ce se jucau jocul.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza): ... v-am vazut, toata lumea v-a vazut, dati-mi portofelul sau chem politia.
Banuind aterizarea fortata a unui avion, au plecat intr-acolo trei persoane din politia militara a bazei Bentwaters:
Politia credea ca nu merita efortul sa-i urmareasca si sa-i amendeze. ... Sunt orase in care nu poti sa mergi pe strada, din cauza masinilor parcate neregulamentar, la care de multe ori politia inchide ochii pentru ca, nu-i asa, nu sunt indeajuns de multe locuri de parcare.
Din 1992, primariile sunt obligate sa asigure ordinea in localitati si nu au cu cine, pentru ca Politia nu este in subordinea lor.
Pentru actiunea initiata de reprezentantii Primariei s-a luat legatura cu Politia, intrucat - potrivit legii - in caz de refuz al contravenientului sa se legitimeze, agentul constatator poate apela la politisti, jandarmi, gardieni publici.
Testul de alcoolemie, negativ Ieri, dupa accidentul in care a fost implicat premierul Tariceanu, care a intrat aproape frontal cu motocicleta pe care o conducea intr-un automobil, Politia si SPP s-au intrecut in a face precizari.
Lumea intreaga este in alerta dupa ce politia si serviciile secrete britanice au dejucat unul dintre cele mai mari atentate teroriste planuite vreodata.
"Politia ne-a solicitat inca din 2005 sa eliminam mai multe statii, pe motiv ca imbarcarea/debarcarea se face doar in autogari, conform normativelor.
“Trebuie sa dovedim orasului ca Politia Comunitara nu este o gogorita. ... Cei de la Politia Comunitara trebuie sa dovedeasca inainte de orice ca sint cu adevarat o politie comunitara”, a declarat Dumitru Nicolae.
O serie de confruntari au izbucnit, ieri, la Sydney, intre politia australiana si cateva sute de persoane care manifestau impotriva vicepresedintelui american, Dick Cheney, care urma sa soseasca intr-o vizita in Asutralia.
Liberalul mai sustine ca nu stie exact care politist constantean ar putea sa il inlocuiasca eficient si cu brio pe Bargoz, pe motiv ca "nu am avut probleme cu Politia si nici relatii cu politisti".
PIN, condus de Cozmin Gusa, a depus ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, o contestatie in cazul judecatoarei de la Curtea Constitutionala Aspazia Cojocaru, care a primit din partea CNSAS un verdict de necolaborare cu politia politica comunista, considerand decizia "nelegala si netemeinica".
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Politia Comunitara deja face raiduri pe acolo. Eu am fost asigurat de faptul ca cei de la Politia Comunitara vor avea in permanenta om in acea zona, in asa fel incat sa nu se mai depoziteze gunoaiele acolo", a spus Florin Paslaru.
Personalul politiei comunitare va putea face uz de arma in caz de legitima aparare sau in stare de necesitate, armele letale urmand sa fie folosite numai dupa somatia 'Politia - stai'.
Potrivit adjunctului Rapotan, alerta declansata de primarul comunei Cogealac a fost o exagerare vadita, acesta sunand politia si spunand ca se trage cu arma si ii este pusa viata in pericol.
google-analytics.com