Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (3.12 secunde)
Si in acest weekend Politia Rutiera actioneaza pe cele mai importante drumuri cu efective marite si cu aparate de masurare a vitezei dispuse in punctele cu risc crescut de accident.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4 au documentat, in perioada august - septembrie 2010, activitatea unei grupari denumita generic "ITALIENII" cu preocupari pe linia comiterii infractiunilor cu violenta (in special talharie cu mod de operare "smulgere de lantisoare"), dintre membrii acesteia fiind identificati urmatorii:
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 09.30, lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2 au actionat in zona unui complex comercial situat in sectorul 2, pe linia depistarii persoanelor care detin si comercializeaza produse pirotehnice artizanale, cat si respectarii Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea unor societati comerciale care desfasoara activitati de videochat, veniturile realizate nefiind declarate organelor fiscale in vederea calculului si platii taxelor si impozitelor aferente.
Socata, a anuntat Politia si a sunat-o rapid pe fiica ei, Carmen, in speranta ca il vor gasi pe hot. ... Cine stie ce victime mai face in continuare, pentru ca politia nu a dat de urmele lui!
Potrivit informatiilor transmise AGERPRES de Politia Romana, in primele zece luni ale anului, oamenii legii au aplicat, la nivel national, 71.580 de sanctiuni contraventionale pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii unui autoturism, fara utilizarea dispozitivului "maini libere". ... Campania, lansata de Politia Rutiera, intitulata "Alege viata!
Politia rutiera a negat. ... Daca nu era Basescu la volan, politia rutiera se autosesiza, ii facea testul de alcoolemie si il sanctiona in consecinta. ... Politia rutiera de cine tine?
Politia Romana atrage atentia asupra necesitatii respectarii normelor rutiere. ... Politia Romana atrage atentia asupra necesitatii respectarii normelor rutiere.
Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei: ... Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei: ... Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei:
Cand politia te opreste pentru centura, nu are voie sa-ti dea amenda si pentru altceva - FALS Realitatea este ca nu exista nicio prevedere legala despre acest aspect.
Politia Romana a anuntat ca de acum va fi mai usor sa faci dovada platii amenzii de circulatie. Mai exact, fie-care inspectorat de politie judetean si Politia Capitalei au o adresa de e-mail, unde poate fi transmisa aceasta dovada (chitanta), dupa ce a fost scanata in prealabil.
''Lupul'' de la Politia Rutiera a fost retinut Lucra la Politia Rasnov si lua spaga de la soferi
Localnicii din Baneasa, cei care au alertat atat politia si care au luat legatura si mass-media, sustin insa contrariul.
Localnicii din Baneasa, cei care au alertat atat politia si care au luat legatura si mass-media, sustin insa contrariul.
In acest sens, numitul Fudulea Gheorghe, de 53 de ani din Navodari, a fost sanctionat de catre Politia Navodari cu o amenda contraventionala de 7 milioane pentru amplasarea de bannere electorale in preajma a 7 sectii de votare din Navodari.
Cei care au primit telefoanele de la inaltii demnitari au anuntat Politia, iar falsii Traian Basescu, Vasile Blaga, Norica Nicolai sau Mioara Mantale au fost arestati. ... In urma verificarilor, Politia a stabilit ca apelurile telefonice nu aveau nici o legatura cu personalitatile invocate.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
In total, Politia Comunitara din Targu Jiu are peste 300 de angajati, insa odata cu trecerea la statutul de politie locala, Politia Comunitara va trebui sa ramana cu numai o suta de oameni.
In total, Politia Comunitara din Targu Jiu are peste 300 de angajati, insa odata cu trecerea la statutul de politie locala, Politia Comunitara va trebui sa ramana cu numai o suta de oameni.
google-analytics.com