Cautare

772 de rezultate pentru "str elefteriei nr 47 49" (2.67 secunde)
La data de 3 decembrie 2010, ora 00.30, lucratori din cadrul Sectiei 11 Politie i-au depistat la intersectia str. Zizin cu str.
Bratianu intre Str. Doamnei si Str. ... Natiunile Unite - Str. Izvor; Bd. Unirii - Splaiul Independentei - Bd. Natiunile Unite - Bd.
Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Ceahlau dinspre str. George Valsan catre Calea Crangasi, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
- in data de 23.09.2010, in intervalul orar 20.00 - 22.00, prin demontare, au sustras de la un autoturism marca BMW 323, parcat pe str.
Alexandru de 22 de ani, toti din Bucuresti, care, la data de 19.01.2011, prin demontare, au sustras radiatoarele de la un autoturism marca Dacia 1310, respectiv de la un autoturism marca Dacia 1300, ce se aflau parcate pe str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Volkswagen Passat, pe str. Ion Campineanu dinspre str. Stirbei Voda catre str. Academiei, iar cand a ajuns la intersectia cu Calea Victoriei, a efectuat virajul dreapta, moment in care a surprins si accidentat usor pe P.
Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr. ... Marius de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Tico, pe Drumul Taberei dinspre Str.
Vrancea, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Emil Racovita dinspre str. Nitu Vasile catre str.
ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str. ... Gabriel au intrat intr-o sala de jocuri situata in str. ... Gabriel s-au deplasat la un restaurant din str.
Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Prelungirea Ghencea dinspre str. Raul Doamnei catre str.
Vrancea, a condus un motociclu marca Bootian, fara a poseda curs de legislatie rutiera, pe Str. Ropotului dinspre Str. Gheorghe Racovita catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La 1 aprilie 2011, in jurul orei 10:15, Sectia 1 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de un barbat de 36 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa din str.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str. ... Dupa impact autoturismul Seat a fost proiectat catre stanga spre spatiul verde al str. ... Cand a ajuns in dreptul aleei de acces catre imobilul cu nr.
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Alexandru Serbanescu dinspre str. ... ILEANA de 49 de ani din jud.
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... GEORGE de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... GABRIEL de 29 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW, pe str.
Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str. ... La data de 03 iunie 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe str.
Progresului, dinspre str. Nasaud catre str. ... Cand a ajuns in dreptul str. Spatarul Preda, a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului electric, iar dupa ce a evitat coliziunea cu un autoturism, a intrat in partea frontala a unui alt autoturism, marca Renault, condus de Z.
Cu aceasta ocazie au fost verificate 4 societati comerciale din str. Humulesti, str. Pucheni, str. M-tii Carpati si sos.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. ... Modoran Ene catre str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
google-analytics.com