Cautare

772 de rezultate pentru "str elefteriei nr 47 49" (2.60 secunde)
La data de 30.07.2010, pe Str. ... Bratianu si Str. ... Lucrarile vor fi executate in doua etape, cu asigurarea unei benzi de circulatie de minim 3,5 m, pe sensul dinspre Str. ... I.C.Bratianu catre Str.
Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Cristian de 14 ani din Bucuresti, sectorul 5, a condus bicicleta marca First Bike, pe str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Iuliu Maniu dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T. ... Amirhossein de 43 de ani, cetatean iranian, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe str. ... Colentina catre str.
Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
Cristian de 20 de ani din judetul Dambovita, care, prin ruperea lacatului usii de acces, au patruns intr-un imobil din str. ... - in noaptea de 03/04.09.2010, prin ruperea sistemului de asigurare, au patruns intr-o societate comerciala din str.
KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mihai de 43 de ani din Bucuresti, pe str. Agricultori catre str.
Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Samir de 23 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 14/15.10.2010, profitand de usa neasigurata, a patruns intr-o locuinta din str.
Magheru dinspre str. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str. ... FLORINA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford, pe Str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. ... Cand a ajuns in apropiere cu str.
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str. ... Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului in cauza, fiind oprit in dreptul unui imobil de pe str.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului nr.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
google-analytics.com