Cautare

773 de rezultate pentru "str elefterie 47 49" (3.02 secunde)
Procesiunea va incepe la ora 14.00, la Biserica Franceza Sacre Coeur (str. ... Participantii vor porni, apoi, pe traseul B-dul Aviatorilor, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Str. ... Iosif (str.
Centrul ProVita - Diagnostic si tratament include in prezent clinicile: - ProVita Diagnostic si Tratament, Str. ... - ProVita Imagistica, Str. ... - ProVita Imagistica 2, str. Racari nr. 8, sector 3, Bucuresti.
In ce privesste inaugurarile de astazi, in Timisoara si-a facut aparitia un al 27-lea magazin, care functioneaza pe str. ... Cel din Buzau se afla pe str. ... Unitatea din Voluntari, judetul Ilfov, a fost inaugurata pe str.
Pompierii calaraseni au intervenit pentru a degaja copacii cazuti peste autovehicule, pe Str. Belsugului, Str. Navodari si Str. Dumbravei. Autoturismele au fost avariate din cauza copacilor smulsi din radacina.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str. Vladeasa, sector 6, dinspre Str. ... Ghencea, si pe Str.
Constanta, a condus un autoturism marca Skoda Octavia pe str. Reinvierii dinspre str. Maica Domnului catre str. Turmei. Cand a ajuns in dreptul strazii Fabrica de aine a executat virajul la stanga, moment in care a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 12:30, un minor de 10 ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea strazii Humulesti, pe marcajul pietonal, situat la intersectia cu str.
IOAN de 50 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... Virtutii catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str.
SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. Constantin Manescu disnpre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. Brasov catre str. ... Neamt, care se angajase in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
- Calea Ferentari - Str. ... Ferentari - Str. ... Ferentari - Str. Toporasi. Solicitam conducatorilor de autovehicule sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia culorilor semafoarelor montate in zona.
COSTINEL de 35 ani, din Bucuresti, a condus, un autoturism marca Renault Symbol, pe trotuarul din stanga al arterei Drumul Taberei, pe sensul dinspre str. Brasov catre str. ... Cand a ajuns in dreptul aleei pietonale ce leaga str.
- in ziua de 11.03.2010, ora 09.30, prin fortarea butucului de la portiera dreapta fata, a sustras dintr-un autoturism marca Dacia Logan, parcat in str.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str. ... Gheorghe Sincai catre str.
La data de 29 august 2010, in jurul orei 11.30, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat, in zona Str. ... Hirjeu cu Str.
La data de 29 august 2010, un barbat de 20 de ani din Bucuresti, angajat al unei societati comerciale, a reclamat faptul ca, in jurul orei 03.15, a primit o comanda telefonica pentru o adresa din str.
Nicolae Grigorescu dinspre str Camil Ressu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 20:15, agenti de siguranta publica din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie l-au depistat pe str.
Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str. Turda - Bd. Maresal Al. Averescu - P-ta.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str.
google-analytics.com