Cautare

773 de rezultate pentru "str elefterie 47 49" (2.85 secunde)
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. ... str. ... 3-5, Str. ... 32, str.
a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Banchetul de dupa Bacalaureat a fost organizat in Cantina Liceului agricol care functiona pe atunci in fosta Cazarma a Regimentului 5 Calarasi, in incinta caruia se afla si Monumentul ce a fost reamplasat mai tarziu pe str. ... fostul sediu de pe str. ... Gheorghe de pe str.
Bunurile reprezinta materiale de constructie, obiecte si instalatii sanitare, piese de mobilier, articole electrice si electrocasnice, dar si obiecte de decor si uz casnic pentru dotarea imobilelor situate in Bucuresti, str. ... 16, sector 1, si str.
Mai mult, Eugen Gavan si-a aratat nemultumirea fata de faptul ca edilul sef al urbei nu a tinut cont de nota pe care a primit-o de la Comisia de urbanism si in care se arata ca pe str.
str. ... str. ... str. Covaci, Gabroveni, Selari, Soarelui si Pasaj Francez; Castigator licitatie: asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design; Valoare contract:
Unitatea din Constanta se afla pe str. ... La Brasov, magazinul se afla la parterul unui bloc de locuinte de pe Str. ... Noul City din Bacau este amplasat in locul fostului restaurant Dallas, pe Str.
Pe str. ... Situat pe str. ... Unitatea in format Standard s-a deschis pe str. Ana Ipatescu, nr. 137, dispunand de o suprafata totala de 550 mp, din care sala de vanzari este de 429 mp.
Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str. ... Cu o suprafata totala de 396 mp, din care suprafata de vanzari este de 272 mp, magazinul din Patulele, judetul Mehedinti, se afla pe str.
- str. ... 32, - str. ... 3-5, - str. Campia Libertatii nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este urmatorul:
In zona Piata George Enescu, pista nu continua pe Calea Victoriei ci a fost deviata pe str. Benjamin Franklin, str. George Enescu, str.
Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... Hasdeu - str. ... Hasdeu - str. Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie sau bd.
- Eventim Cluj - str. ... Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str.
Regina Elisabeta - tronsonul cuprins intre str. ... str. Buzesti - str. Berzei - Splaiul Independentei. Aceste restrictii si rute ocolitoare sunt valabile pe 14, 21, 28 iulie si 4 august.
Őzike Muzica Folk 16:30 - 18:00 Concert rock cu formatiile VECKER și RATTLE JACK LUNI, 13 mai 2013, Casa Bernady Gyorgy, str. ... Cetatenie Europeana cu europarlamentarul Winkler Gyula JOI, 16 mai 2013, Clubul Bolyai, str. ... VINERI, 17 mai 2013, Casa Bernady Gyorgy, str.
Calea Victoriei nr. 14 - instalatie The Cubic Lens - 22-26 aprilie; Str. ... Str. ... Str. Franceza - concert - 22-24 aprilie.
- ProVita Diagnostic si Tratament, Str. ... - ProVita Imagistica 1, Str. ... - ProVita Imagistica 2, str. Racari nr. 8. Pentru informatii suplimentare: Raluca Mihaila / 0740.040.407 / [email protected]
google-analytics.com