Cautare

54027 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (4.11 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti. Tehnologia a evoluat atat de mult incat preturile au scazut, iar o camera video costa si 70 de lei.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Psihologia jocurilor video Jocurile video pot fi aliati in cresterea copilului, favorizand dezvoltarea diferitelor abilitati, sau sunt nocive si creeaza dependenta? ... Exista o frontiera de netrecut intre scoala si jocurile video? ... In colectia Psihologia pentru toti a Editurii Trei a aparut o carte intitulata Psihologia jocurilor video.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligenta artificiala iPhone 10 a fost detronat ieri din topul celor mai scumpe telefoane inteligente din lume.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Romania, prinsa tot mai strans in clestele Rusiei: Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Lideri pro-rusi au si Cehia si Slovacia.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Pro si contra: ... Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 20 iun 2009 - Vladimir Voronin cere Bucurestiului sa nu mai acorde pasapoarte romanesti moldovenilor.
google-analytics.com