Cautare

4237 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 23 08 2010" (3.55 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
O parte dintre unitatile miniere care fac parte din Compania Minvest Deva ar putea fi incluse intr-un program de privatizare, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Lideri pro-rusi au si Cehia si Slovacia.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
Si la Deva, la cateva ore dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala cererea de anulare a turului doi al alegerilor prezidentiale, lideri si membri PSD, dar si PNL, din Deva si din alte localitati ale judetului au organizat un mars de protest prin care si-au exprimat nemultumirea cu privire la "fraudarea alegerilor".
Consiliul Local Deva a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 100.000 de euro pentru sustinerea activitatii Centrului Olimpic din localitate, unde se pregateste lotul national feminin de gimnastica.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 23 iul 2009 - Andrei Stratan declara ca Guvernul de la Chisinau nu intentioneaza sa renunte la masura introducerii vizelor pentru romanii care calatoresc in R.Moldova.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
google-analytics.com