Cautare

62694 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2010" (4.77 secunde)
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL.
Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL. ... Printre primele reactii dupa anuntul deciziei CCR prin care Legea comasarii alegerilor este neconstitutionala au fost cele de la principalii sustinatori ai Guvernului Boc.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare (RATrf) Craiova dau asigurari ca din ianuarie 2011 nu se pune problema majorarii pretului mediu local de referinta, care este 194,08 lei/gigacalorie. ... Complexul Energetic (CE) Craiova sa nu majoreze costurile de furnizare a agentului termic.
Scoala de vara a femeilor democrate a gazduit ieri cel mai asteptat "curs", in care invitat de onoare, desi neinclus in programul oficial, a fost presedintele Traian Basescu.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante. Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor. PD-L considera demersul sociologic realizat de Insomar drept "o noua tentativa de manipulare".
O noua veste buna de la Statistica: cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
google-analytics.com