Cautare

62648 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2010" (7.84 secunde)
De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare. ... - Cum influenteaza alegerile locale scrutinul din toamna? ... Pina acum se spunea ca rezultatul alegerilor locale reprezinta un semnal pentru cum vor evolua lucrurile la alegerile generale.
Petrom si ExxonMobil Explorare si Productie Romania Ltd, o sucursala a grupului american ExxonMobil, au semnat o intelegere referitoare la explorarea in comun a potentialului de hidrocarburi a zonei de mare adanca din perimetrul Neptun, de pe platforma continentala romaneasca a Marii Negre.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos. La iesirea din restaurant, Traian Basescu nu a facut declaratii presei.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
OMV Petrom a luat decizia finala de investitie pentru proiectul Neptun Deep si, impreuna cu partenerul sau Romgaz, aproba planul de dezvoltare.
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... "Am inceput bine, m-am nimerit tocmai cand isi serba ziua de nastere o colega, am felicitat-o, in rest oamenii par un pic reticenti, nu stiu ce urmeaza sa se intample.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Deputatul PD Stelian Dutu este anchetat de biroul teritorial Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este suspectat de comiterea unor acte de coruptie. Procurorul sef Florin Tarnacop a recunoscut pentru "Replica" faptul ca demnitarul democrat face obiectul unui dosar inregistrat la DNA pe 12 ianuarie 2006.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
google-analytics.com