Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (3.40 secunde)
Institutii si oameni PRO PATRIA, PRO DEMOCRATIE! ... Ziua Politiei Romane pe 25 martie, Ziua Jandarmeriei Romane pe 3 aprilie si 12 ani de cand Romania este membru NATO, eveniment aniversat pe 29 martie, sub coordonarea Ministerului Apararii.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finante, aproape toate firmele detinute de Copos inregistreaza datorii uriase la bugetul de stat, iar anul 2008 le-a adus pierderi pe linie, de ordinul milioanelor de euro.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: ... Proiectul " PRO-EDIT:
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. Atmosfera vie si interactiva, proiectiile vizionate in intreaga lume si muzica buna au facut deliciul devoratorilor pusi pe distractie pana in zorii zilei.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor. ... Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania. ... Calciul lichid se depune pe suprafata smaltului dentar, acoperind fisurile sau crapaturile aparute, facand-o mai alba si mai neteda.
Si ca extinderea pe verticala nu ar afecta rezistenta cladirilor supraetajate. Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. ... Specialistii in urbanism si arhitectura din cadrul primariilor de sector au pareri impartie, unii pro si altii contra. ... Argument pro:
Pe site-ul DCNEWS puteti vota in avans la alegerile europarlamentare. ... Dupa o zi, mai precis la 16 Mai 2019 ora 05:22, rezultatele votului exercitat de catre cititorii acestui site plaseaza pe primul loc PSD, urmat de ALDE, USR-PLUS, PNL , Pro Romania etc. ... 18,5% (2742) - Pro Romania:
Toata gilceava pro si contra suspendare, cum facem referendumul, toate argumentele pro si contra, nu fac decit sa dea politicienilor nostri imaginea unor prea gurese precupete care se paruiesc de mama focului pentru ca una strica alteia preturile sau pentru ca ii strica afacerile.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Castigul bugetar din taierea salariilor cu 25% si majorarea TVA cu cinci procente este in buna parte inghitit, practic, de o contributie pe care administratia nu este capabila sa o echilibreze prin atragerea celor 20 mld. euro fonduri structurale (si alte peste 10 mld.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2. Cel mai frumos cadou este probabil acela pe care si-l face singur in mai toate serile cand are emisiune:
google-analytics.com