Cautare

2253 de rezultate pentru "stiri accident rutier" (3.32 secunde)
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier. Conducatorul autoturismului, care nu avea persmis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a fost scos de catre cetatenii din trafic si preluat de echipajul S.A.J.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
"In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 0,59, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero s-a produs un accident rutier cu victime.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Campania a ajuns in 45 de tari de pe 5 continente si s-a propagat pe multe site-uri de stiri, site-uri de video sharing, pe bloguri si pe retele sociale. ... Printre site-urile internationale care au publicat stiri despre campania cu caini se numara:
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
google-analytics.com