Cautare

2578 de rezultate pentru "sorin barbu" (4.14 secunde)
Dupa ce a studiat planurile, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat care dintre cele trei variante ale inelului median este cea preferata de el.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Oprescu a verificat stadiul lucrarilor la obiectivul "Supralargire Soseaua Pipera" Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrarilor la "Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca-CF Bucuresti-Constanta)+ Pasaj denivelat".
La ultima vizita pe santier, in urma cu o o saptamana, primarul general, Sorin Oprescu, a spus ca pasajul va fi terminat pana la sfarsitul anului.
"Macar de curiozitate sau de dorul vremurilor cand erati ministru si veneati in vizite pe litoral, ati urmarit-o pe ministrul Mediului, Sulfina Barbu?" "Cu mare interes am urmarit-o pe Sulfina Barbu", a raspuns, prompt, Dan Matei Agathon.
Dorintele din ce in ce mai "grandomanicoase" ale democratilor calca bataturile liberale, ultima "gaselnita" a celor dintai fiind declaratia de ieri a vicepresedintelui PD Gheorghe Barbu. Asadar, potrivit ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, democratii isi doresc un partid puternic de centru dreapta, care sa obtina majoritatea voturilor romanilor.
La manifestare au participat fostul consilier prezidential Elena Udrea, ministrii Anca Boagiu si Sulfina Barbu, senatorii Cornelia Cazacu si Maria Petre, deputatul Anca Constantinescu si euroobservatorii Roberta Anastase si Monica Iacob Ridzi. ... Anca Boagiu, Sulfina Barbu si Monica Ridzi, imbracate in negru.
Incendiul de vegetatie de pe Barbu Vacarescu a afectat si un cort cu materiale plastice si lemnoase Incendiul de vegetatie de pe strada Barbu Vacarescu a afectat si un cort cu materiale plastice si lemnoase, suprafata cuprinsa de flacari fiind de circa 200 mp, a anuntat Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
Sociologul Barbu Mateescu a afirmat ca vizibilitatea organizatiilor de partid in strada este mai redusa decat in ultimii 10 ani din cauza legislatiei in vigoare.
Cezar Preda ar fi vrut si el in locul Sulfinei Barbu Fericire, lacrimi pe obraji pentru Radu Berceanu, numai ca...
Pusa la zid de catastrofa care se prefigureaza a fi sezonul estival 2006, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a invocat, in urma cu cateva zile, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurare pe plaja.
Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a prezentat ieri raportul Comisiei de verificare si urmarire a realizarii planurilor de investitii de pe plajele litoralului.
S-a format deja "lumea lor", cea a ministrului Sulfina Barbu, a directorului Ionel Manafu si a celor care platesc bani grei pentru difuzarea de filme trucate cu un litoral curat si dotat si "lumea celorlalti", a celor pentru care o zi pe plaja echivaleaza cu un adevarat safari:
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa noul pliant propus de institutia pe care o conduce, cel al "Strategiei nationale de management al riscului la inundatii", in care se arata modalitatile de prevenire, protectie si diminuare a efectelor inundatiilor.
Unul din momentele cele mai savuroase ale zilei de sambata nu a putut fi gustat initial decat de Sulfina Barbu si "Replica". Era momentul in care vorbea de la prezidiu Gheorghe Barbu, ministrul Muncii.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Fonduri suplimentare din resurse locale Florian Barbu, trezorierul-sef al Activitatii de trezorerie din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, institutie care schiteaza in aceste zile bugetul unitatilor administrativ-teritoriale, sustine ca in acest an va scadea ponderea sumelor defalcate acordate de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale.
Presedintele Organizatiei de Femei a PD-L, deputatul Sulfina Barbu (foto), i-a cerut liderului PSD, Mircea Geoana, sa-si asculte sotia care isi dorea ca familiile politicienilor sa fie tinute in afara campaniei electorale si a atacurilor politice.
google-analytics.com