Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.66 secunde)
AmosNews - Sulfina Barbu: PDL sustine un Parlament unicameral Democrat-liberala Sulfina Barbu a declarat miercuri, la o dezbatere legata de reforma electorala, ca PDL sustine un parlament unicameral cu maximum 300 de parlamentari. Sulfina Barbu a mai spus ca PDL propune un vot mixt:
Liderul grupului PP-DD din Senat spera ca Tudor Barbu sa nu plece din partid Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochitoiu, a confirmat luni ca senatorul Tudor Barbu ar vrea sa plece din partid, dar spera ca acest lucru sa nu se intample.
"Semnalele pentru acest sezon sunt extrem de sumbre", ne-a marturisit Trandafir, iar lucrurile sunt cu atat mai grave cu cat, la intalnirea sa de aici cu hotelierii, "Sulfina Barbu ne-a auzit, dar nu ne-a ascultat si a plecat ferma pe pozitia ei".
Masurile de sprijinire a mediului de afaceri vor fi active incepand din toamna, a declarat deputata democrat-liberala Sulfina Barbu, precizand ca planul de relansare economica a fost creionat de grupul de lucru constituit la nivelul coalitiei de guvernamant, iar propunerile vor fi prezentate Executivului pentru a fi adoptate.
Barbu Vacarescu devine noul Lipscani al bancherilor Bulevardul Barbu Vacarescu, care incepe de la Soseaua Stefan cel Mare, trece de Soseaua Pipera-Tunari pentru a ajunge la Aeroportul Baneasa, isi consolideaza treptat statutul de centru financiar prin densitatea tot mai mare de sedii centrale ale unor banci comerciale importante, devenind astfel pentru Bucurestiul modern ceea ce reprezenta zona Lipscani la inceputul secolului trecut.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier:
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
De ce nu a ajuns Sulfina Barbu ministrul Muncii In anul 2005, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu rezilia contractele de concesiune din Delta Dunarii si starnea furia in randul oamenilor de afaceri afectati de demersul ei. ... Sulfina Barbu declara atunci:
Liderul PC Dan Voiculescu apreciaza ca "aparitia unui infractor cautat de Interpol la o intalnire cu seful Guvernului este dovada clara ca seful SPP este ori incapabil, ori rau intentionat", ceea ce impune "de urgenta" demisia sefului SPP Lucian Pahontu.
Stiti la fel de bine ca si noi ca un infractor este un infractor, indiferent de statul care i-a eliberat pasaportul sau de grupul etnic minoritar de care apartine.
"Ceea ce este jenant este ca se folosesc spusele unui infractor impotriva presedintelui Romaniei, a unui infractor care i-a minttit pe romani multa vreme, se folosesc spusele unuia care mergea in avion cu presedintele Ion Iliescu, si care niciodata nu a fost in avionul cu care a circulat presedintele Traian Basescu, alaturi de Omar Hayssam , Fathi Taher, erau clientela PSD-ului, impotriva presedintelui Romaniei, este un tip de campanie murdara, in orice caz cine l-a dus cu avionul, cine l-a primit in partid ar putea sa spuna mai multe despre acest domn care in timpul meu a fost arestat, incarcerat, judecat si condamnat la 20 de ani de inchisoare", a declarat Traian Basescu.
Cuprinzand o serie de denumiri, definitii si alte asemenea ingrozitor de "de neinteles", legea i-a lasat muti pe tinerii din Romania care au ramas perplecsi auzind ca, potrivit noii legi, nu mai aveai voie sa-i trimiti prietenei o melodie sau un clipulet, pentru ca deveneai infractor.
Spaga pentru a fi eliberat Bercea Mondial, un infractor notoriu, a fost primita de Mircea Basescu si nu de Traian Basescu. ... El a luat 250 000 de dolari pesches sa-l scoata din puscarie pe infractor.
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
google-analytics.com