Cautare

5249 de rezultate pentru "rezultate suplinire profesori 2009" (2.71 secunde)
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Iar putinii profesori adevarati pe care ii mai avem au mainile legate. ... Mai toti politicienii nostri, da, sunt "profesori" - nu de gimnaziu, nu de liceu, ci profesori universitari.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
De cind domnul Trandafir a iesit la pensie inainte de a beneficia de ordonanta guvernamentala a vremurilor noastre, invatamintul romanesc a dat ortul economiei de piata, de parca toata activitatea din tara noastra s-ar desfasura strict intre bancomat, de unde domnii isi iau salariile, si oala cu ciorba in care savirsesc veniturile domnilor profesori.
Citeam comentariile unora care se dadeau profesori loviti in soarta de salariile mici. ... Dar, domnilor profesori, nu contesta nimeni meritele in educarea tinerelor generatii! ... Aceste note demonstreaza ca nu este o coincidenta faptul ca tot mai multi profesori sunt descoperiti scriind "cenuse" ori alte asemenea.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Daca nu ai profesori, s-a terminat cu educatia. In Romania cei ce au functii de profesori de radioterapie practica de fapt mai mult chimioterapie. ... Toti acesti profesori, cu niste ani de educatie in spate, au nevoie de oameni tineri in jurul lor, carora sa le poate transmite expertiza lor.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... "Acesti elevi fie nu au fost lasati sa intre in Bac de profesori, fie nu s-au simtit destul de pregatiti pentru examen.
Daca in 2009 erau inregistrati la DGFP Dolj doar 11 profesori meditatori, anul acesta numarul lor a crescut la 65. Potrivit DGFP Dolj, cei 65 de profesori au declarat ca incaseaza din meditatii 474.231 de lei, adica, in medie, 7.295 de lei de persoana pe an.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
google-analytics.com