Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (3.10 secunde)
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate.
Proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani se pot inscrie in programul "Rabla" din 25 aprilie. In acest an vor fi scoase din uz 16.500 de masini, valoarea primei de casare fiind de 3.000 de lei.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au anuntat astazi rezultatele actiunii organizate ieri, intre orele 13.00 - 15.00, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de catre conducatorii auto pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, in sedinta de miercuri a Guvernului, ca regreta ca unele partide, promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa auto. Potrivit sefului Guvernului, demersul acestora este facut in incercarea de a castiga electorat.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.  Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto.
Cota de prima pentru RCA ar putea fi in 2006 cu 30% mai mare decit in 2005, sau poate chiar mai ridicata. Companiile de profil simt nevoia sa atraga cit mai multi bani, ca sa poata face fata despagubirilor ce trebuie acordate in caz de accident.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006. Spre comparatie, in 2005 volumul primelor subscrise pe acest segment a fost de 930 de milioane de euro.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat ieri ca, în urma discutiilor avute cu oficialii europeni, Bruxelles-ul a fost de acord cu noua grila de taxare, care va fi adoptata prin Ordonanta de Urgenta în urmatoarea sedinta de guvern.
Proprietarii de masini la mâna a doua aduse din strainatate pot economisi bani daca fac dovada ca automobilul este sub standardul categoriei din care face parte. ... Daca acesta este mai mare decât cel considerat standard, taxa auto scade.
Solutia pentru mentinerea profitului si a marginilor operationale in afacerile cu masini este cresterea preturilor la serviciile post-vanzare, pe care companiile auto vor pune accent tot mai mult, in conditiile in care piata auto se apropie de stagnare, a declarat pentru Mediafax vicepresedintele APIA Brent Valmar."Marginile operationale sunt in scadere, nu numai la noi (Porsche Romania - n.r.), ci la toti jucatorii din piata.
Mai multi instructori auto au iesit ieri, 25 iunie a. ... , in strada pentru a protesta fata de decizia luata de Ministerul Transporturilor, care ii lasa fara munca pe instructorii auto independenti.
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
google-analytics.com