Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (7.99 secunde)
Se pare ca, certurile dintre Autoritatea Rutiera Romana si instructorii auto isi vor gasi finalitatea pana vineri, 26 iunie a.
Fara a primi indicatii de la functionarii care se ocupa de solutionarea dosarelor de inmatriculare a masinilor, multi posesori de autovehicule nu stiu ca isi pot reduce taxa printr-o simpla declaratie pe propria raspundere referitoare la numarul de kilometri rulati.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii PNL au decis la ultima sedinta a Comitetului Executiv al partidului sa-i retraga sprijinul politic prefectului de Vaslui, Paul Toderica, pe motiv ca nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau.
Anuntul a fost facut de Mircea Geoana, ieri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. ... Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, organizatie unde Ana Birchall avea inscrisa candidatura, confirma indirect varianta acesteia.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Doina Silistru, senatoare de Vaslui, a sustinut o declaratie politica intitulata 'Insuportabila ,,suportabilitate"', pe care o puteti citi in continuare. ... Am aflat, deja, de luni bune, ca statul social - descris, e drept, destul de succint in Constitutia Romaniei - nu mai este bun.
Piedone nu vrea sa plece de la Primaria Sectorului 4 PC, nevoit sa ramana cu USL. Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
In altele, autoritatile publice se plang de lipsa banilor. ... In realitate, lucrurile nu sunt asa de simple. Spre exemplu, o profesoara din Targu-Jiu, cu o vechime de patru ani in invatamant a primit, in ianuarie, un salariu cu doar 12 procente mai mare.
Doljul da cu doua maini bani la bugetul de stat, dar primeste cu una. Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Doljul da cu doua maini bani la bugetul de stat, dar primeste cu una. Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili.
Procesul violatorilor din Vaslui a luat sfarsit. ... Judecatorii au decis ca sentinta sa fie dublata de arestarea preventiva. Procesul violatorilor din Vaslui s-a incheiat. Cei sapte tineri din Valeni, care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin, au scapat de pedepsele maxime.
Liberalii si tehnocratii, la vanatoare de directori membri PSD. ... In special colegilor liberali le recomand sa formuleze concluzii si, daca nu e prea mult, chiar sa ia atitudine, pentru ca, alaturi de tehnocrati - care, chipurile, nu fac politica -, pun in opera aceeasi politica.
Suntem tot acolo unde eram acum 30 de ani Cea mai noua si laudata tentativa de civilizare a Romaniei a esuat pentru ca n-a existat. ... aceeasi comedie care ingaduie mai departe barbaria, de data asta in varianta consensuala, virtuoasa si agreata de administratorii externi. Rezumand cu scrasnet de frane:
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse. Ce am vazut eu in "luptele" de la Vaslui?
google-analytics.com