Cautare

5712 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (5.46 secunde)
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut acest schimb de replici, vineri, in fata angajatilor de la Automobile Craiova.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Reprezentantii LUBRICHEM (Patronatul Producatorilor si Importatorilor de Lubrifianti, Chimicale si Accesorii Auto), patronat infiintat recent, spun ca timbrarea lubrifiantilor si a chimicalelor auto nu mai exista nicaieri in lume.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Piata autovehiculelor noi va oscila in 2006 in jurul nivelului din acest an, de circa 250.000 de unitati, pentru ca factorii care au influentat avansul din ultimii ani si-au epuizat potentialul.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) si cei ai Comisiei Europene au cazut de acord ca, in prima saptamana din martie, Romania, prin MFP si Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, va trimite o propunere privind taxa de prima inmatriculare Comisiei Europene, se arata intr-un comunicat MFP.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante. Daca taxa pe CO2 va fi introdusa, cea de prima inmatriculare, intens criticata si in Romania, va fi eliminata.
Propunerea ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, de reducere a taxei auto pentru anumite autovehicule, n-a reusit sa-i multumeasca pe romani. Si asta pentru ca cei mai multi nu sunt de acord cu taxa de prima inmatriculare, dupa cum arata rezultatele unui sondaj comandat de Agentia de Strategii Guvernamentale.
Registrul Auto a inceput de azi evaluarea tehnica a vehiculelor pentru a stabili gradul de depreciere a acestora, tarifele percepute fiind de 243 lei pentru masinile care au pana in 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc aceasta greutate, potrivit comunicatului transmis de institutie.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Fondatorul sau a fost August Horch, iar numele "Audi" a fost ideea fiului unuia dintre partenerii sai de afaceri, conform Wikipedia.Primul automobil Horch a fost fabricat în 1901, la Zwickau.
FHL a deschis sâmbata, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiintare, cel mai modern centru de spalatorie auto - FHL Car Wash.
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
Auto.ro ne informeaza ca la Targoviste s-a deschis un Complex auto de 2 milioane de euro. Raiman Auto, un dealer al marcii japoneze Honda din Targoviste a deschis, recent, un complex auto integrat, in urma unei investitii de aproximativ doua milioane de euro.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar. Politistii au constatat 38 de infractiuni si au prins 8 persoane urmarite national.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Criticat si controversat înca de la aplicare, nivelul taxei auto nu i-a împiedicat pe românii cu dare de mâna sa-si înmatriculeze masinile.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
google-analytics.com