Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (2.82 secunde)
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator?
Orange a premiat astazi cei 26 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program desfasurate pe parcursul anului universitar 2013 - 2014.
Asta deoarece la ele taxa de poluare este mult mai mica decat la un model nou, astfel incat trendul inmatricularilor second-hand este in continuare ascendent.
La data de 13.12.2010, Brigada Rutiera a Capitalei a desfasurat o actiune pentru depistarea celor care incalca normele rutiere, cu accent pe depasirea coloanei de autovehicule, aflata in asteptare la semafor.
Formatul permisului de conducere se va schimba incepand de anul viitor, cele mai multe modificari urmand sa apara in privinta continutului, informeaza realitatea.net.
Comertul cu piese de schimb auto contrafacute a atins la ora actuala, in Romania, cote ingrijoratoare, dat fiind ca cifra de afaceri cu astfel de produse se ridica, potrivit analistilor Aliantei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor, la jumatate de miliard de dolari anual.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata. Actele normative in vigoare prevad ca proprietarii trebuie sa plateasca aceste taxe si specifica si exceptiile de proprietari care sunt scutiti.
Marii producatori de automobile isi transfera fabricile in centrul si estul Europei.
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Galatenii care apeleaza la creditul auto pentru achizitionarea unui autoturism de circa 10.000 de euro trebuie sa plateasca lunar sume de pana la 630 de lei.
Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat, vineri, ca, in 25-28 iunie, Comisia de Petitii a PE se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto la nivelul Legislativului, ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR.
Ministerul Finantelor a publicat, luni, pe site-ul sau, si normele metodologice privind restituirea diferentelor la taxa auto.
Dealerul ceh de masini rulate AAA Auto vrea sa vanda 49% din subsidiara din Romania unei companii auto locale, pentru a obtine stocuri de masini second-hand de buna calitate, cu istoric cunoscut, aceasta fiind principala dificultate intampinata de firma ceha in Romania.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Autoturismul va ajunge efectiv la clienți de la sfarsitul lunii iulie incolo.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
Romanii se trateaza de depresii la vrajitoare (Autor : Magda Marincovici) Multe avize pentru permisul auto si de port arma sunt date de psihologi neautorizati Starea psihologica a romanilor impune de urgenta un program national privind asistenta psihologica, avertizeaza Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).
Producatori, importatori de autoturisme si distribuitori autorizati ai acestora, in numar de 37, vor primi in total 37,73 de milioane de lei pentru derularea celei de a doua etape a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, care va incepe azi, 1 octombrie, si se va incheia pe 12 decembrie, potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).
google-analytics.com