Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (2.77 secunde)
Evz.ro informeaza (un articol semnat de Simona Ionescu): ... E important de spus, fiindca Raluca este, dincolo de episodul salbatic pe care l-a traversat, victima lor.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. Martorii spun ca incidentul ar fi de fapt o reglare de conturi intre cei doi.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Scolile fara autorizatie de functionare. ... In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri ca Grupul parlamentar al PSD din acest for legislativ va depune la Curtea Constitutionala (CC) sesizarea vizavi de noul regulament cel mai tarziu astazi.
In acelasi timp in care premierul Calin Popescu Tariceanu anunta ieri ca a demis-o din functie pe Paloma Petrescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, aceasta declara, pentru cotidianul "Replica" de Constanta:
Legalitatea pescuitului comercial in Dolj revine in actualitate dupa ce gestionarul de stat al fondului piscicol a recunoscut ca numai el are dreptul de a elibera permis pentru o astfel de activitate.
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
Vanzarile de automobile in China le-au depasit luna trecuta pe cele din Statele Unite pentru prima data in istorie, China apropiindu-se vertiginos de statutul de cea mai mare piata auto din lume.
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare. Triplarea taxei de poluare incepand cu 1 ianuarie ar trebui sa incurajeze achizitionarea de autoturisme noi.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
1289 de suspeci de infractiuni prinsi, dintre care 149 retinuti si 70 arestati, 84 de persoane urmarite la nivel national depistate, 63 de mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea puse in aplicare, precum si peste 6.700 de conducatori auto care au depasit viteza legala, 362 de conducatori auto depistati cu alcool la volan si peste 1200 de permise de conducere retinute - rezultatul activitatilor desfasurate cu efective marite, in sistem integrat, timp de trei zile la nivel national.
In Romania se vor schimba conditiile pentru asigurarile auto - asa numitele asigurari civile obligatorii. In stabilirea sumei platite ca asigurare se va tine seama de mai multe criterii incepind de la virsta celui asigurat pina la istoria "rutiera " a acestuia.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
Serviciile post-vanzare si comercializarea pieselor de schimb reprezinta o adevarata afacere pe piata auto, un sector in care se ruleaza anual sute de milioane de euro.
google-analytics.com