Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (2.57 secunde)
Fondurile de la buget pe acest an destinate autostrazii Transilvania sunt doar de 214 milioane de euro, in conditiile in care statul roman a incheiat contractul cu Bechtel pe baza unui grafic care prevede cheltuieli in valoare de aproximativ 500 - 600 de milioane de euro pe an, a declarat Mircea Pop, director general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), citat de Rompres.
Asteptam cu nerabdare sa prezentam conceptul de rock acustic Trup si Suflet pe scena de la Casa Studentilor si speram ca va fi apreciat de catre fani", declara Calin Pop (voce, chitara). Tiberiu Pop (claviaturi) are o amintire cu totul speciala, legata de Timisoara si de Casa Studentilor.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti.
Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, aparuta la Curtea Veche Publishing - semnat Ligia Pop. ... Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Am avut bucuria sa concertam in aer liber pe celebrul Broadway din New York pe 1 Mai anul acesta, iar pe 7 Mai am fost premiati ca si primul cuplu de Pop-opera din lume in cadrul Galei Celebritatilor care a avut loc la Las Vegas, gala organizata si prezentata de Mihaela Serban in colaborare cu Consulatul onorific al Romaniei la Las Vegas, reprezentat de Consulul Onorific, d-na Lia Roberts si TVRi.
Maftei, Pop, Buta, Git - Catinean, Ad. Pop, Militaru - Blaj, Al. Pop, Cocian Rezerve: ... Pop, Bogdan, Calugar, Fulga Antrenor: ... Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor:
Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri. Le face si repede si usor, unii le-au tinut..., te duci cu Pop Napoleon la evaluare ?! Cine este Pop Napoleon?!
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program: ... - orele 14, Calin Pop se va intalni cu fanii si va acorda o sesiune de autografe.
Fie ca este hip-hop in maniera B.U.G Mafia, rock alternativ de la Coma, Firma si The Mono Jacks, un amestec fin de blues si electro in interpretarea Jurjak, power pop in stilul The Details sau indie rock de la DayDay muzica de la Bucharest Craft Beer Festival va satisface si cele mai exigente gusturi.
Acest eveniment va avea loc atunci cand echipa de conducere interimara va considera de cuviinta", spune deputatul Claudiu Pop. ... Conducerea centrala a PSD l-a desemnat pe parlamentarul bihorean Claudiu Pop, in pozitia de "reprezentant local" al echipei interimare de conducere a PSD Bihor.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Claudiu Pop s-a dus la Bucuresti cu un mandat clar, sa voteze pentru guvernare. ... Actuala conducere a PSD Bihor nu este statutara, indiferent ce spune Claudiu Pop sau Mircea Geoana", a declarat Retegan.
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Directorul general al Termoelectrica Bucuresti, Ovidiu Pop, s-a ferit ieri sa avanseze o cifra exacta in ceea ce priveste cresterea pretului la energia termica.
google-analytics.com