Cautare

1109 de rezultate pentru "politia curtici" (2.58 secunde)
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Politia Comunitara deja face raiduri pe acolo. Eu am fost asigurat de faptul ca cei de la Politia Comunitara vor avea in permanenta om in acea zona, in asa fel incat sa nu se mai depoziteze gunoaiele acolo", a spus Florin Paslaru.
Personalul politiei comunitare va putea face uz de arma in caz de legitima aparare sau in stare de necesitate, armele letale urmand sa fie folosite numai dupa somatia 'Politia - stai'.
Potrivit adjunctului Rapotan, alerta declansata de primarul comunei Cogealac a fost o exagerare vadita, acesta sunand politia si spunand ca se trage cu arma si ii este pusa viata in pericol.
Nu putem sti cine are dreptate si in ce masura, cert este ca, marti noaptea, Teodor Gurgu chiar s-a aflat la un pas de a fi linsat de o gasca de 10 betivi recidivsti, care i-au ras barul de pe suprafata pamantului, i-au distrus BMW-ul din curte si se aflau la un pas sa-i intre si in casa, inarmati cu topoare, daca nu intervenea politia, cu armele de foc.
In aceeasi zi, politia doljeana a stabilit un nou record:
Politia israeliana a anuntat ca l-a interogat pe noul ministru de externe, Avigdor Lieberman (foto), timp de aproape opt ore, acesta fiind suspectat de mita si spalare de bani.
Aceasta sustine infiintarea, mai ales in marile orase, a unor "patrule verzi" care sa ajute Politia Comunitara in impunerea amenzilor pentru aruncatul gunoaielor in locuri nepermise.
In ordinea pe care o percep cetatenii, Sanatatea, Politia si Justitia sunt domeniile cele mai corupte in Romania. ... Urmatoarea institutie unde s-a dat cel mai adesea spaga este Politia, urmata de Justitie.
Ieri-dimineata, in jurul orei 8.45, presedinta sectiei de votare a observat ca Diaconu si-a exprimat optiunea atat pe lista permanenta, cat si pe cea suplimentara de la aceeasi sectie, asa ca a anuntat politia.
Cand a auzit de existenta faxului, Cristina Calangiu a chemat politia. ... Am chemat politia, iar in acest moment sunt la Directia Juridica", a spus Calangiu.
In prezent, Vasile Balan ocupa o functie aproape similara cu cea aproape "vacanta" la Mangalia, dar in Constanta, la Politia Locala.
In timp ce ministrii sai demisioneaza din lipsa fondurilor, iar Politia Romana a blocat pe termen nelimitat concursurile de angajari pentru ca nu sunt bani, MAI simte nevoia sa-si rasfete cadrele care se cazeaza in aceasta vara pe litoral.
Altfel spus, Politia de Frontiera va avea propriul serviciu anticoruptie, identic DGA-ului care actioneaza la nivelul intregului minister de Interne.
"Pe 30.06.2009, Politia a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca primarul Constantin Bragaru a dat dispozitie lui Mircea Cristian Cojocariu - sofer in cadrul primariei, sa conduca pe drumurile publice un autovehicul fara a fi inmatriculat.
Astfel, pentru sezonul estival 2009, Politia de Frontiera a luat mai multe masuri in vederea asigurarii sigurantei si ordinii publice in punctele de trecere a frontierei, precum si a fluidizarii traficului de calatori si de marfa.
In plin scandal izbucnit in jurul Universitatii "Spiru Haret", dupa ce ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat razboi formei de invatamant la distanta, pe care o considera neacreditata, politia doljeana incearca sa-i acopere pe absolventii acestei forme de invatamant de la Centrul Universitar Craiova al "Spiru Haret".
de la securitatea portuara, Politia portuara, Serviciul Roman de Informatii (SRI), Politia judeteana si alte structuri prin fortele lor specifice".
De aceea, politia a scos-o acum la licitatie, sperand ca va gasi o persoana care s-o indrageasca si sa aiba si bani, ca sa o achizitioneze.
google-analytics.com