Cautare

1109 de rezultate pentru "politia curtici" (4.38 secunde)
"Am cerut sistematic demisia lui Petre Toba pentru modul in care conduce Politia Romana", a declarat Fatuloiu, care nu a precizat daca a formulat o cerere oficiala in acest sens.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
Cel mai recent caz, aparut in contextul socantului caz de impuscaturi in plina strada la un coafor din Bucuresti, se refera la numirile din Politia Romana, care sufera de acelasi pacat al politizarii.
Primarul comunei gorjene Èšantareni, Maria Vasilescu, a sesizat politia, la sfarsitul saptamanii trecute, ca unul dintre candidatii la alegerile locale isi facea propaganda electorala intr-o sala de clasa. ... Am sesizat politia despre aceste aspecte, nu este singura data cand s-a intamplat.
A fost anuntat imediat prefectul, dar si politia. ... A fost anuntata politia si se fac cercetari", a declarat Nicolae Draghiea, prefect de Mehedinti. La nivelul prefecturii s-a instituit o comisie formata din angajati ai institutiei, iar politia a deschis o ancheta.
Politia de frontiera confisca periodic tigari de contrabanda Si surse din Politia de Frontiera confirma ca marfurile de contrabanda cele mai des traficate sunt tigarile.
Intentionand sa schimbe o bancnota de 50 de euro, tanarul a apelat la o casa de schimb valutar din Cluj Napoca, unde functionara i-a spus ca bancnota este falsa si ca va anunta politia, insa S.S.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia de Frontiera Constanta isi intregeste flota cu inca trei nave de interventie, rapide si ultradotate, in valoare de aproape 27 milioane de euro. ... Printre clientii firmei care va produce cele trei nave ale Politiei de Frontiera Constanta se numara inclusiv armata israeliana si politia americana.
Politia e pe fir Politia a intrat, la randul ei, pe fir in acest caz.
Primul caz castigat in instanta a fost deja celebrul dosar instrumentat de Gheorghe Piperea, din martie 2010, prin care politia a fost obligata sa achite atat cuantumul amenzii, cat si suma achitata de petent pentru a-i fi eliberat automobilul.
Alt obiectiv al proiectului il constituie definirea unei baze de date comune IT pentru Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul Justitiei, Politia Romana, Politia de Frontiera, Administratia Vamilor, Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.Baza de date comunaProiectul a fost lansat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa la care au participat liderii de program din partea autoritatilor romane si a celor daneze, fiind un instrument pentru imbunatatirea colaborarii intre statele membre UE in domeniul protejarii drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
Nimeni nu ar fi putut sa prezica sau sa se gandeasca la faptul ca o viata se poate pierde din cauza unui telefon pierdut" a declarat Ken Steeves, de la Politia din Londra. ... Politia a recuperat telefonul lui Cook si a obtinut imagini video de pe camerele din apropiere.
Gene Hackman a fost anchetat de politia americana dupa ce starul american a palmuit un barbat - o persoana fara adapost.
Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana. Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana.
Gheorghe Gheorghiu a dat in judecata Politia Rutiera! ... Prin urmare, Gheroghe Gheorghiu a ales sa dea in judecata Politia Rutiera pentru a scapa de sanctiunea pe care i-au acordat-o politistii constanteni.
Aproximativ 2.000 de imigranti, in special refugiati sirieni care doresc sa ajunga in Europa occidentala, au fost blocati, in noaptea de vineri spre sambata, de politia macedoneana la frontiera dintre Grecia si Macedonia.
google-analytics.com