Cautare

1109 de rezultate pentru "politia curtici" (3.82 secunde)
Dosarul este in lucru la Politia Ciocarlia. ... Au fost recuperate doar 1120 tone, iar dosarul se afla la Politia Medgidia pentru cercetari. ... Ameninta, spunand ca este miliardar si are Politia la mana lui si nimeni nu-i va face nimic.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS). ... Potrivit lui Gazda, acest fapt dovedeste ca Politia nu face diferenta intre UCM si CNS.
Politia constanteana a reusit in cel mai scurt timp sa gaseasca infractorii: ... Nu inteleg cum in atatia ani, Politia nu a reusit sa descopere hotii, banditii, vandalizatorii, nici un traficant de cafea, tigari, alcool, cand se face trafic in plin centrul orasului”, a mai aratat Max Badin.
"Dupa doua zile a aparut politia si mi-a confiscat computerul si toate componentele", isi aduce aminte Assange.
Politia Transporturi a anuntat finalizarea cercetarilor in cazul controlului efectuat de Curtea de Conturi Constanta cu privire la "derularea contractului de bare-boat incheiat in anul 1999 de armatorul CNM Petromin SA Constanta cu navlositorul Blue Ocean Ltd Belize avand ca obiect nava mineralier Alex C (fosta Bumbesti)".
Cei patru condamnati care s-au predat la Politia Capitalei vor fi dusi la Penitenciarul Rahova. ... Alti trei condamnati in dosarul ICA s-au predat la Politia Capitalei, in urma sentintei date vineri de Curtea de Apel Bucuresti. ... Sorin Pantis s-a predat la Politia Capitalei.
Ti-a facut ala cu care ai venit, nu eu.” Surpriza ca fata pe care o credea in pragul mortii era cat se poate de vie si furioasa l-a dezarmat pe individ, iar ea a luat mobilul si a chemat salvarea si politia.
Parca acolo s-au concentrat toti cei certati cu legea, iar cei de la Politia Comunitara au dat multe amenzi. ... "Politia Comunitara are 200 de agenti comunitari si 374 de guarzi (paznici - n.r.).
Pentru ca serviciile oferite de Politia Comunitara sint prea scumpe, Transurb isi face echipa de comando.
Politia - sustine Vasile Blaga - a facut tot ceea ce trebuia sa faca din punct de vedere legal. El a atras atentia ca in privinta infractiunilor legate de terorism, nu Politia are de spus ultimul cuvant.
La Politia Basarabi s-au solutionat, in 2006, 42 de dosare, care initial erau cu autor necunoscut, iar in 2007 au fost gasiti autorii a 15 fapte si au fost solutionate 103 dosare care se refereau la fapte penale.
Fortele ONU si politia din Kosovo au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc pentru a dispersa cateva sute de albanezi care protestau fata de planul Natiunilor Unite pentru statutul provinciei, care nu precizeaza in mod clar declararea independentei acesteia.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Potrivit editiei electronice a cotidianului Il Secolo XIX, politia italiana a obtinut aceste informatii in urma interceptarii convorbirilor unor suspecti de terorism. ... Presa italiana sustine ca, in urma unor interceptari telefonice, politia italiana a obtinut indicii privind existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania.
Consilierul Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de felul in care au fost tratati mai multi membri ai partidului din care face parte de catre Politia Comunitara si Primarie.
Presedintele sectiei de votare s-a sesizat si a anuntat Politia. ... Politia a trimis dosarul la Parchet cu propunere de trimitere in judecata pentru incalcarea legii privind alegerile locale. ... Ulterior cameramanul a declarat ca nu va depune plangere impotriva agresorului pentru distrugere, situatie in care Politia a clasat cazul.
Politia doljeana e in criza de sefi.
Astfel, Cornel Dragomir a afirmat ca Politia Comunitara are 3 masini Fiat Albea, in timp ce, potrivit datelor noastre, este vorba de 4 astfel de autoturisme.
Mihai Voicu vrea sa-i trimita Politia bolilor Monicai Iacob-Ridzi acasa.
El a mai amintit ca politia romana ajuta, prin cei patru reprezentanti trimisi in Franta, la combaterea acestor retele. ... Ce putem face in plus este sa intarim cooperarea intre politia romana si, spre exempu, politia franceza", a adaugat ministrul roman de externe.
google-analytics.com