Cautare

62239 de rezultate pentru "om" (1.30 secunde)
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca Uniunea a analizat rezultatele partiale ale alegerilor, dar nu a luat inca o decizie privind sustinerea candidatului Uniunii PSD+PUR sau pe cel al Aliantei D.A.
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale.
“Calin Popescu-Tariceanu a evocat o posibilitate pe care nici un om politic nu o poate exclude, dar aceasta nu este de actualitate pana in 2008, pana cand Alianta functioneaza pe baza unui protocol“, a raspuns Basescu cu diplomatie.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat ieri publicitatii rezultatele finale ale alegerilor parlamentare si prezidentiale.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
google-analytics.com