Cautare

62274 de rezultate pentru "om" (3.22 secunde)
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Dupa alegerile de duminica, sansele sale de a deveni parlamentar independent si de a demonstra ce om a pierdut PSD sunt egale cu zero.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Copresedintele Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu, a exclus, duminica seara, dupa rezultatele exit-poll-urilor, orice colaborare pentru o viitoare guvernare cu PRM si PSD.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
“Un om care n-a inteles ca are dreptul la un singur vot este un om care n-a inteles nimic din democratie“, a spus Basescu.
google-analytics.com