Cautare

62239 de rezultate pentru "om" (4.41 secunde)
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
"Atata vreme cat parea ca am facut un blat cu dansii, nu ma monitorizau, eram om bun. Eram partener atunci, chiar daca eram rau.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, nu vrea sa aiba de-a face cu partidul lui C.V. Tudor. El a exclus categoric orice colaborare post-electorala cu PRM, chiar cu riscul ramanerii in opozitie.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani.
Fundatia Hariri, infiintata de fostul premier libanez Rafic Hariri, a donat Guvernului Romaniei trei mii de calculatoare.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
In continuare, el i-a indemnat sa voteze la Presedintie un om “cu mintea limpede“.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
google-analytics.com