Cautare

109 de rezultate pentru "olaru" (4.34 secunde)
Ionel Olaru, profesor de educatie fizica la Liceul din Tudor Vladimirescu, este complet nemultumit de starea terenurilor de sport si spune ca nu poate sa faca orele de educatie fizica din simplul motiv ca ii este frica sa nu-si accidenteze invataceii.
Istoricul Stejarel Olaru este de parere ca dosarul de Securitate al presedintelui Traian Basescu nu va fi vazut vreodata, nici macar dupa ce acesta nu va mai fi sef al statului.
"Atuul unei zone bune este in primul rand pozitia fata de centrul orasului si de accesul la utilitati", a declarat Sorin Olaru, directorul agentiei Biros Imob. ... "Nu exista cerere pentru apartamentele din Lapus, zona exploziei, si din Craiovita, zona fara termoficare", a adaugat Olaru.
Directorul general adjunct al Oltchim, Radu Olaru, a declarat ieri ca valoarea achizitiei este de 62 de milioane de euro, exceptand datoriile Oltchim catre Petrom, de 28 de milioane de euro.
Darius Olaru (24 de ani) a primit cartonas galben la partida din meciul tur a duelului dintre FCSB si Viking, scor 1-2, si va rata partida retur.
Onisifor Olaru, fost suspendat de Morega din PNL, a afirmat: ... A introdus o dictatura de tip bolsevic la sedintele de partid“, a spus Olaru.
Stejarel Olaru, consilier personal al premierului Calin Popescu-Tariceanu, a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, urmand sa fie si reprezentant al Guvernului in Comunitatea Na-tionala de Informatii (CNI). ... In schimb, Stejarel Olaru a obtinut acest certificat.
Consilierul primului ministru pe probleme de securitate nationala, si in acelasi timp candidatul Partidului National Liberal pentru un loc in Parlamentul European, aflat pe locul 7 in lista liberalilor, Stejarel Olaru, a poposit ieri la Galati si a amintit cateva lucruri despre campania electorala pentru Parlamentul European, aflata in plina desfasurare.
Un alt analist, Liviu Olaru, considera ca, desi BNR nu a schimbat rata dobanzii de politica monetara in aceasta luna, din noiembrie vom asista la o crestere cu 0,5 puncte procentuale a dobanzii, de pana la 9,25% pe an.
Celelalte romance de pe tabloul de 32 sunt Raluca Olaru (275 WTA), Diana Marcu (808 WTA, wild-card), Cristina Dinu (324 WTA) si Cristina-Andreea Mitu (292 WTA). ... In ceea ce priveste intrecerea de la dublu, craioveanca Elena Bogdan si Raluca Olaru fac pereche si sunt favorite principale.
Fosta ocupanta a locului 53 la simplu in 2009, Raluca Olaru a optat pentru o cariera la dublu, proba in care ocupa locul 75 mondial, cu 48.000 de dolari premii in 2013. ... Raluca Olaru (locul 75 WTA de dublu) - 48.058 - 743.898;
- Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?, a fost intrebarea serii in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de brand-urile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU.
Numele lui Ponta erau Tiberiu Nitu la Parchetul General, cu Bogdan Licu prim-adjunt si Codrut Olaru adjunct, Laura Codruta Kovesi la DNA si Alina Bica la DIICOT, Bica fiind in prezent consiliera lui Olaru, seful DIICOT.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie.
Darius Olaru (24 de ani) este unul dintre cei mai apreciati jucatori de la FCSB. Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei, a dezvaluit ca reprezentantii unui club din strainatate au venit la Bucuresti pentru a negocia transferul "perlei" ros-albastrilor.
Managerul general al ros-albastrilor a dezvaluit ca Octavian Popescu este fan Neymar, iar Darius Olaru este cel mai pasionat de meciurile de la Campionatul Mondial.
Ramona Olaru spune ce decizie a luat, dupa despartirea de Catalin Cazacu! In plus, dezvaluie de ce au ales sa o ia, din nou, pe drumuri separate, desi inca sustine ca il iubeste.
Andrea Compagno a ramas marcat, la propriu, dupa ciocnirea horror cu Olaru! Atacantul are o cicatrice vizibila deasupra ochiului. Accidentarea din decembrie nu l-a speriat pe Compagno.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au comunicat ca, ieri, in jurul pranzului, Nicolae Olaru, de 53 de ani, din Craiova, care circula pe aleea de acces a Combinatului Isalnita la volanul unui autocamion marca Iveco, cand a intrat pe DE 70 l-a acrosat pe Neculaie Andronache, de 65 de ani, din Craiova, care circula pe o bicicleta.
MM l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus ca Susic a fost eliminat prea usor, si l-a invitat la spital pentru a vedea accidentarea lui Darius Olaru. ... L-as invita pe Dan Petrescu, ca n-am mai vorbit de mult cu el, sa-l vedem pe Olaru acum la spital.
google-analytics.com