Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (6.22 secunde)
Jandarmeria ii cauta in continuare pe cei vinovati de arsurile pe care o torta o le-a provocat unei tinere de 18 ani.
Este scandal urias in Italia, dupa ce o tanara de 20 ani a murit fiindca a manact un tiramisu la restaurant.
Trupele speciale ruse au arestat-o noaptea trecuta pe presupusa ucigasa a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski. Ar fi vorba despre o tanara de 25 de ani, care se numeste Daria Trepova.
Erika Isac, cea mai controversata artista a momentului, in mijlocul unui scandal amoros! Este acuzata de o tanara ca i-a furat iubitul, cantaret si el!
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. In perioada 1989 -1993 a urmat cursurile Universitatii Agronomice din Bucuresti. Din 1996 este Director al ZOO Calarasi. Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940, atunci cand Rusia a anexat din nou Basarabia, in baza pactului secret Ribbentrop-Molotov.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. ... 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie.
Adevarul istoric despre romanii transnistreni (3) Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug.
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele:
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicandu-se si sursele. - Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt.
Un as al comunicarii corporatiste din Romania. Lucreaza de 18 ani in industria tutunului A refuzat sa fie purtatorul de cuvant al lui Victor Ciorbea pentru ca nu-i placeau unii ministri Gilda Lazar este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti specialisti in comunicare corporatista din Romania.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Andreea Tocan este creatoarea si designerul creatiilor din magazinul Sipet de sidef, ale carui produse, fara sa aiba parte de vreun marketing sofisticat sau de reclama insistenta, au ajuns cunoscute in intreaga lume, pentru simplul si minunatul motiv ca sunt… desavarsite.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil.
google-analytics.com