Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (7.04 secunde)
Versiunea preliminara a oamenilor legii este ca tanara s-ar fi sinucis. Motivul care sta la baza acestei versiuni este faptul ca tanara a accesat in ultima perioada pagini web cu modalitati de sinucidere, se mentioneaza intr-un comunicat al IGP.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti. ... Din pacate, una dintre ele nu a supravietuit, iar minorul a fost transportat in stare grava la spitalul Bagdasar.
Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America. ... Mi-am scos sase coaste, mi-am facut un lifting de posterior, o liposuctie si o labioplastie.
Tanara care sterge pe jos cu generatia actuala! ... Cristina Alexandrescu) Alexis Bloomer, o tanara jurnalista din SUA, a postat pe contul personal de Facebook un clip in care face o analiza dura generatiei mileniala.
Studenta diagnosticata cu o boala rara, dupa ce a trait 20 de ani purtand in pantece embrionul fratelui geaman, a murit luni seara. Teodora Tudose era internata de cateva zile la spitalul AKH din Viena, unde trebuia sa continue tratamentul.
El a spus, printre altele, ca nu se va lasa si va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana va fi prins. Postarea a fost redistribuita de sute de ori cu apeluri din partea altor internauti ca individul sa fie prins si sanctionat pentru afirmatiile sale.
O studenta la Arhitectura a murit in gara la Chitila. ... O studenta in varsta de 22 de ani a murit recent in Halta Pajura, in Chitila. O grupa de studenti de la arhitectura a mers impreuna cu profesorul.
Tanara de 25 de ani a mers de dimineata la serviciu, insa in urma unei discutii telefonice cu sotul sau a recurs la acest gest extrem.
Medicii legisti au stabilit cateva concluzii referitoare la cauzele mortii in cazul Alexandrei, tanara insarcinata in opt luni care s-a stins din viata cu o zi inainte de nunta
Un politist promovat intens de IPJ Cluj pe pagina de Facebook a Inspectoratului este acuzat ca a violat o tanara, la o petrecere. Totul s-ar fi intamplat la o petrecere organizata la o cabana din judet.
Politistii din Ploiesti cauta un individ periculos care a incercat sa violeze o tanara de 24 de ani ziua in amiaza mare. A pandit-o in scara blocului si cand ea a deschis usa apartamentului, i-a pus cutitul la gat.
O tanara care sufera de screloza si locuieste cu bunica ei, nu a primit ajutorul e incalzire pentru ca angajatii primariei din Campu Lung Moldovenesc, nu au avut timp sa o sune.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Un politist din Arges a fost ridicat de mascati si retinut pentru trafic de persoane. Subofiterul este acuzat ca ar fi obligat o tanara sa se prostitueze.
Tanara Ilinca Bacila provine dintr-o familie muzicala, dar nu a dovedit initial nicio inclinatie spre muzica. ... mama mea lucra acolo, era profesoara, lucra acolo si trebuia sa dau un test, de care eu nu am trecut, fiind afona, a spus tanara.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, urmeaza sa se insoare in Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tanara decat el. ... Cei doi au divortat in 2016 dupa o despartire mai lunga.
Cristina Maier este o tanara frumoasa si ambitioasa, indragostita de calatorii. ... De fapt, pe Cristina am descoperit-o pe Facebook. ... Este o incantare sa o citesti.
Anchetele epidemiologice se fac doar de forma in Romania. Tanara cu COVID, testata la doua saptamani dupa infectare
Silvio Berlusconi a facut o semi-nunta cu Marta Fascina. ... Marta Fascina este cu 53 de ani mai tanara decat Berlusconi.
O tanara de 25 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa de a fost lovita de roata unui microbuz de persoane desprinsa in mers, in Telesti, Gorj.
google-analytics.com