Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (6.25 secunde)
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Puteti citi in continuare In pragul alegerilor - cand populatia Romaniei se afla din nou in dilema caragieleana a eternului Eu cu cine votez?
O romanca, vicecampioana mondiala la Miss Bikini Fitness! Cum arata tanara care atrage toate privirile in orasul sau N'Doye si colegii lui sunt inconjurati de ispite la Targu Mures Peste tot dau nas in nas cu Miss Bikini Fitness!
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Tariceanu se insoara a cincea oara Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
Impreuna cu 30 dintre prietenele sale, sotia antrenorului Walter Zenga a organizat o super petrecere pe iaht, cu tema Sirene si alte creaturi mitologice. ... Am organizat, asadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o priveliste mirifica din mare asupra Dubaiului, a spus sarbatorita.
Tanara in varsta de 21 de ani a mers la doctorul ginecolog pentru un simplu test Papanicolau. Specialistul care s-a ocupat de intreaga procedura a folosit insa, din greseala, acid acetic concentrat 100%.
Cum a fost fotografiata aceasta vedeta cand s-a intors cu spatele Este greu sa nu fii remarcata atunci cand vii la piscina in cel mai provocator costum de baie si realizezi o sedinta foto pe masura.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
O tanara din Bucuresti a fost la un pas de moarte, iar in prezent este in stare critica la spital, dupa ce s-a certat cu iubitul pe bancheta din spate a unui taxi si l-a anuntat ca se desparte de el.
Imaginea surprinsa pe o strada din Bucuresti. ... Aceasta tanara s-a urcat pe bicicleta, dar nu si-a dat seama de ce era claxonata de toti soferii care treceau pe langa ea.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Brazilienii au ales cel mai frumos fund din lume Brazilienii organizeaza in fiecare an un concurs mai putin obisnuit de Miss, se numeste "Miss Bum-Bum", iar concurentele sunt departajate in functie de frumusetea ...
Tanara de 22 de ani a slabit foarte mult. ... Florian Pittis", Ana Maria Paunescu si-a facut aparitia pe plaja din Vama Veche, tanara de 22 de ani fiind greu de recunoscut.
"Povestea a inceput in vara" Vestea ca Irinel Columbeanu s-ar fi logodit cu Alexandra, o tanara de 18 ani ce seamana perfect cu Monica, l-a luat prin susrprindere pe tatal afaceristului. ... Irinel mai venea la Bucuresti din cand in cand si pe fetita o lasa acolo in grija bonelor.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati.
mama copilei era englezoaica, crestina, iar Shogunul a decis sa-i expulzeze pe toti crestinii din tinutul nipon. Cu ajutorul fratelui ei vitreg, tanara se imbarca pe o nava olandeza sub conducerea capitanului Nico Noordholt si navigheaza spre Amsterdam, de unde spera sa ajunga in Anglia, la familia mamei ei.
O adevarata tragedie a lovit-o pe Michaela Niculescu, acum in varsta de 31 de ani, fosta "Mica" de la emisiunea pentru copii "Abracadabra". Nimeni n-ar fi crezut ca o tanara frumoasa si talentata ar putea fi lovita de o asemenea veste.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita la standarde europene, Piata Amzei din centrul Capitalei le ofera bucurestenilor un targ traditional romanesc.
google-analytics.com