Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (4.06 secunde)
www.sportcalarasean.ro a scris despre rapirea elevei Liceului Economic din Calarasi, astfel ca vestea s-a raspandit foarte rapid in mediul virtual.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 9 februarie 2011. • Sondajele din ultima vreme sunt ingrijoratoare pentru PDL, asa ca, acum, pe ultima suta de metri, "baietii destepti" aduna bani albi pentru zilele negre ce vor urma, ca furnicutele.
Faptul ca Iliescu n-a plecat din PSD in 2005, cand nu a fost ales presedinte, e o lectie Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca faptul ca Ion Iliescu nu a plecat din partid, in 2005, cand nu a fost ales in fruntea formatiunii, este o lectie pentru tanara generatie de social-democrati si pentru cei care spun ca parasesc formatiunea, daca nu primesc functii.
Madalina Dumitrache) Cum ar fi sa fii tanara, frumoasa, curtata si sa te trezesti, la un moment dat, ca ramai doar intr-un scaun cu rotile? ... Eroilor din pelicula li se amputeaza membrele, dar nu si fericirea, asa cum o pot simti doar cei confruntati cu hazardul vietii.
Timp de 10 zile, tanara de 36 de ani s-a zbatut intre viata si moarte si astazi organismul acesteia a cedat. Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, a fost primul pacient ranit in urma incendiului din clubul Colectiv care a primit ingrijiri medicale in strainatate.
BBC a publicat pe site-ul sau un reportaj amplu despre industria de videochat din Romania, sectorul cu cea mai rapida crestere din domeniul pornografiei globale. In Romania, mii de femei fac videochat din studiouri si de acasa.
de pilda, ca suprapopularea va obliga omenirea sa emigreze pe alte planete, iar cei care vor ramane aici vor folosi tot mai multa energie, pana ce, de la o vreme, vor fi obligati sa capteze intreaga energie pe care Soarele o raspandeste in spatiu.
"Votul uninominal, in loc sa aduca o imbunatatire a vietii noastre politice, a contribuit la degradarea acesteia.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Motiveaza femeile sa-si etaleze latura seducatoare cu ajutorul fustelor midi, cusute chiar de el, cu o croiala impecabila si un material de calitate. ... Cred ca o femeie este mai feminina daca poarta o fusta midi.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin. Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. Vecinii ei se bucura de fiecare data cand vad peisajele despre care spun ca induc o stare de liniste si relaxare.
cand imbolnavita de mult prea palida lumina clipa se opreste si alta-n loc nu vrea sa vina, cand somnul, natanga naluca, alearga pe campia adormita, cand luna pune mantii argintii pe umerii infiorati ai plopilor ce inconjoara stadionul, iar acestia isi intind umbra lor subtire pana la soclul statuii lui Oblemenco, cateodata, si numai cateodata, cate o raza de luna ratacita se opreste pe chipul lui Nelu.
Simona Balan sustine reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa Atributii Simona Balan este consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. ... partidul, campania si alegerile prezidentiale din toamna. ... Asta nu e Romania NOASTRA!", spune Alexandra Svet, o tanara afacerista, al carei manifest postat online a strans peste 4.000 de sustinatori.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani. ... Soferul vinovat (23 de ani, din Ramnicu Valcea) conducea un Renault.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. ... Am discutat cu colegele arbitre din Republica Moldova si la ei sunt mult mai multe si chiar au mai multe arbitre pe lista UEFA".
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Motiveaza femeile sa-si etaleze latura seducatoare cu ajutorul fustelor midi, cusute chiar de el, cu o croiala impecabila si un material de calitate. ... A inceput sa coase fuste din pasiune, nu se numeste Disigner, doar face ceea ce simte.
google-analytics.com