Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (7.67 secunde)
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
O tanara a avut parte de o experienta traumatizanta, dar asta nu a facut-o sa urasca animalul care a mutilat-o, ci chiar a dus-o catre o relatie de prietenie cu acesta.
Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti. O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
In Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare - ARCrare, reprezentand pacientii cu forme rare de cancer din tara, organizeaza mai multe evenimente pentru a marca aceasta zi importanta pentru pacientii cu LMC. Tema campaniei din acest an este "Pacientii cu LMC exista.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Raluca Pietroiu, tanara care in urma cu patru ani a inceput lupta cu o boala crunta, s-a stins din viata in urma cu putin timp.
O tanara bloggerita din Romania, Livia Carbunescu, publica pe blogul ei, http://paradis-in-destramare.blogspot.ro, impresii despre una dintre cartile prozatoarei Areta Sandru (nascuta la 25 iulie 1953 - decedata la 18 mai 1991), intitulata "Valiza cu zapezi".
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Bucurestiul ar putea avea o noua gara VEZI UNDE (Autor : ... Planurile si ideile cu privire la viitorul acesteia nu vin insa numai din partea autoritatilor. Tineri intreprinzatori, cu idei pe masura, precum arhitectii abia iesiti de pe bancile scolii au o viziune optimista asupra Bucurestiului.
Teodora Maftei, o tanara in varsta de 36 de ani, care a fost ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din centrul Capitalei, a fost operata, de-a lungul timpului, de sapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj. ... In urma accidentului, Lavinia Bososchi, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.
Inca o dovada ca minunile exista este si cazul tinerei profesoare de canto, Monaliza Zegheru, care se afla pe punctul de a invinge una dintre cele mai temute boli ale secolului, cancerul!
Printre acestia se afla si tanara Nicoleta Dobrinoiu, mama unui baietel pe care il creste singura. ... Mai mult, aceasta a dezvaluit un amanunt cutremurator din seara tragediei. Profitand de nenorocire, geanta Nicoletei a fost furata chiar in timp ce femeia incerca sa se salveze din flacari.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. Tanara a cazut de la peste 12 metri inaltime sub privirea ingrozita a celui care o fotografia.
Un botosanean care a lovit cu masina o tanara a omis sa anunte politia. Totul s-a intamplat marti dupa-amiaza, pe Calea Nationala din municipiu, cand Daniela A. ... Lovita de un Opel, tanara s-a ales cu leziuni minore si l-a rugat pe sofer sa o duca la o prietena.
Filiala Municipala a PRM Constanta isi exprima ingrijorarea fata de scaderea demografica din Romania. "Timp de 18 ani, Romania, prin guvernantii ei, a facut foarte putin pentru ca tanara generatie sa poata lucra, crea si munci.
In dupa amiaza de 21 mai 2011, Politia Capitalei a fost sesizata prin Apelul de Urgenta 112, ca pe strada Anton Bacalbasa, sector 4 a avut loc un scandal si ca o tanara a fost luata cu forta de catre patru barbati si urcata intr-o masina, dupa care au plecat intr-o directie necunoscuta.
google-analytics.com