Cautare

11705 de rezultate pentru "nr" (5.16 secunde)
Nu am fost niciodata impotriva si chiar mi-am declarat public averea inca din 1996, de cand am fost ales consilier judetean, iar apoi senator“, a spus Prodan. El a aratat ca a propus la dezbaterea Ordonantei nr.
Nu am fost niciodata impotriva si chiar mi-am declarat public averea inca din 1996, de cand am fost ales consilier judetean, iar apoi senator“, a spus Prodan. El a aratat ca a propus la dezbaterea Ordonantei nr.
Un grup de zece fosti si actuali salariati ai SRTV sunt audiati timp de doua zile la Comisia parlamentara de ancheta a activitatii SRR si SRTV, patru dintre acestia prezentandu-se ieri in fata parlamentarilor.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
Senatorul PD Maria Petre a declarat ieri ca proiectul de lege va face o corelare intre Legea nr. 90/2001, privind organizarea Guvernului si Legea functionarilor publici 188/1999.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Ne aducem aminte ca pe vremea guvernarii CDR exista un partid pe nume PNTCD, care, in loc sa se ocupe de actul de guvernare, isi vana proprii oameni, declansand un adevarat scandal in interiorul partidului, soldat cu declinul guvernului ii, ulterior, cu disparitia respectivului partid din Parlament.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta.
Atribuirea contractului de furnizare a fost prin negocierea cu o singura sursa, potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ieri ca, in pofida victoriei obtinute din primul tur al alegerilor municipale de candidatul Aliantei D.A.
In urma unei campanii electorale care a reusit sa aduca doar un procent mic de bucuresteni la vot, Adriean Videanu, candidatul Aliantei PNL-PD, a fost ales din primul tur al alegerilor partiale primar general al Capitalei.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu si-a exprimat ieri, 4 aprilie a.c., intr-un cadru oficial, parerea privind situatia ziaristilor romani rapiti in Irak, pe data de 28 martie a.c.
Din infruntarea electorala pierduta cu Adriean Videanu, fostul candidat PSD, Dan Marian Vanghelie, a iesit intarit.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Desi PSD este asociat de ceva timp mai multor scandaluri politico-financiare, liderii fostului partid de guvernamant sustin ca nu discuta oficial despre acestea in cadrul forurilor de partid, preferand sa “rumege“ problemele interne in vederea pregatirii Congresului din 21-22 aprilie.
Sediul sau din Bucuresti de pe strada Cercului nr. 6, bl. 5/7, scara B, etajul II este un apartament de 50 metri patrati.
Scolii Gimnaziale Nr. 1 din Simleu Silvaniei i-au revenit 12, 5 milioane de lei, Gradinitei Deja 11 milioane de lei, iar Scolii Gimnaziale din Panic si Grupului Scolar Sarmasag cate, 10 milioane de lei.
google-analytics.com