Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.01 secunde)
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... se lipeste de majoritatea dispozitivelor (nu se lipeste pe unele carcase subacvatice sau care dispund de model in relief). ... - Plastic cu design extrem de rezistent.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Inregistrarea convorbirilor dintre Sorin Ovidiu Vantu si diversi ziaristi, urmata de sifonarea in presa a transcrierilor respective, constituie unul dintre cele mai grave atentate la regulile democratice si drepturile fundamentale ale omului.
Pro si contra: ... cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. APD i-a chemat, marti, pe reprezentantii principalelor partide parlamentare care s-au declarat in favoarea scrutinului uninominal la o noua serie de negocieri in vederea stabilirii unui acord in privinta sistemului electoral.
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
Ura de dupa taste si experimentul Marinei Abramovic, femeia care s-a transformat de bunavoie intr-un obiect (Autoare: Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut.
Allen Hynek, a fost profesor de astronomie la Ohio State University, iar mai tarziu, presedinte al departamentului de astronomie de la Universitatea Northwestern. Intre 1948 si 1969, el a servit drept consultant astronomic al US Air Force, mai ales in cadrul proiectului Blue Book.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
google-analytics.com