Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (3.17 secunde)
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, a aratat la sfarsitul saptamanii trecute, la Cluj, care este harta evaziunii fiscale din Romania.
Pana la 15 mai, persoanele fizice care au obtinut venituri anul trecut altfel decat din salarii sunt obligate sa depuna la administratiile de sector fisele fiscale. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput distribuirea prin posta a declaratiilor speciale privind veniturile realizate, anunta un comunicat al institutiei.
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a decis sa majoreze plafonul cifrei de afaceri pe care o companie trebuie sa o inregistreze pentru a fi inclusa in baza de date a Directiei Generale a Marilor Contribuabili, astfel incat numarul firmelor administrate de aceasta structura sa fie redus.
Potrivit noilor criterii de clasificare, 655 de agenti economici din tara nu mai sunt considerati mari contribuabili, administrarea lor fiind pasata de ANAF filialelor locale ale Fiscului. Finantele bihorene s-au procopsit astfel cu alta bataie de cap.
Fiscul a stabilit etapele pe care le va parcurge in scopul de a-si recupera creantele, falimentul fiind ultima solutie, precum si criteriile de selectare a lichidatorului judiciar, potrivit ordinului ministrului finantelor publicat, ieri, o data cu intrarea in vigoare a Legii insolventei.
Producatorii de alcool vor primi autorizatie pentru instalatiile de productie doar daca acestea vor avea o capacitate de productie de peste 100 de hectolitri pe zi, potrivit lui Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Adiministrare Fiscala (ANAF).
Clubul Sportul Studentesc nu a virat la buget peste 6,2 milioane de lei, reprezentand contributiile personalului cu stopaj la sursa mai vechi de 30 de zile, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va sesiza organele de cercetare penala, fapta fiind considerata infractiune, anunta un comunicat al Fiscului.
Daca pensionarii doljeni sperau ca anul 2007 sa le aduca mai multe facilitati, bani mai multi si, pentru cei mai tineri, posibilitatea de a contribui la un fond de pensii privat, care se anunta obligatoriu o data cu intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, din pacate toti mai au de asteptat.
Doua servicii fiscale speciale - acordul de pret in avans si solutia fiscala individuala anticipata - prevazute in legislatie inca de acum un an si jumatate, vor incepe sa fie aplicate chiar din luna ianuarie a acestui an, se stipuleaza intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Companiile inregistrau, la finele anului trecut, restante bugetare de 15,42 miliarde de lei, nivel aproape egal cu cel din 2005, potrivit unui comunicat transmis ieri de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Salariatii Ministerului de Finante au beneficiat, in 2006, de stimulente financiare care au depasit 108 milioane de euro.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Comisarii Garzii Financiare Dolj vor lucra în curând 24 de ore pe zi timp de sapte zile pe saptamâna.
Autoritatea Nationala a Vamilor a preluat de la Agentia de Administrare Fiscala administrarea accizelor datorate atat pentru importuri, cat si pentru marfurile produse pe piata interna, potrivit unei hotarari aprobate miercuri de Guvern.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef. Omul sustinut de PNL pentru aceasta functie ramâne un mister, deocamdata. Pâna ce ANAF va lua o decizie, functia va fi ocupata de adjunctul Mihai Antonescu.
Inspectorii Autoritatii Veterinare au amendat cu peste 220.000 de lei mai multe firme din industria de morarit si panificatie controlate in mai putin de o saptamana. ... In paralel, s-au facut verificari si de reprezentantii Fiscului, care au aplicat sanctiuni pentru evaziune fiscala.
Pentru 2008, Daniel Chitoiu, presedintele ANAF, anunta introducerea impozitului forfetar pentru firmele mici si mijlocii din industria de morarit, dar si pentru restaurante si terase. ... Chitoiu mai sustine ca ANAF va colecta pana la sfarsitul anului impozite suplimentare reprezentand doua procente din Produsul Intern Brut, fata de 2006.
Noile amenzi pentru incalcarile legislatiei fiscale se aplica incepand de la 1 octombrie si se situeaza intre 500 si 14.000 de lei, in functie de contraventie.
ANAF intentioneaza sa renunte la declaratiile fiscale depuse pe discheta insotita si de hartie si sa introduca, de la 1 ianuarie 2008, declaratiile fiscale pe hartie cu informatia codificata prin cod de bare. In urma cu peste doua luni, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei nr.
google-analytics.com