Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (3.20 secunde)
Inspectorul de la fisc decide daca vânzatorul de imobile este evazionist sau nu.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) atrage atentia speculantilor de imobile care vând apartamente, vile sau terenuri ca, în cazul în care nu platesc TVA la tranzactiile repetate, se aleg cu dosare penale.
Dupa ce 31 de oameni au fost suspendati din functii luna trecuta, controalele Finantelor doljene în mediul de afaceri au ramas apa de ploaie. Sefii institutiei spun ca "s-a redimensionat activitatea" si au fost efectuate doar controalele cu tematici venite de la ANAF.
Dupa ce 31 de oameni au fost suspendati din functii luna trecuta, controalele Finantelor doljene în mediul de afaceri au ramas apa de ploaie. Sefii institutiei spun ca "s-a redimensionat activitatea" si au fost efectuate doar controalele cu tematici venite de la ANAF.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) renunta la sistemul de trimitere, cat si de primire a declaratiilor de venit prin posta, contribuabilii urmand sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.
Pe 17 iunie a intrat in vigoare un nou regim de declarare derogatoriu pentru firmele aflate in inactivitate temporara. Conform normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, impozitul forfetar nu se aplica societatilor comerciale care se afla in inactivitate temporara.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
Trei firme isi maresc considerabil cifra de afaceri ca urmare a schimbarii legislatiei privind depunerea declaratiilor fiscale.
Modificarile Codului Fiscal care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2012 prevad majorarea accizelor la motorina, dar si facilitati pentru mediul de afaceri si masuri pentru combaterea evaziunii fiscale Guvernul a aprobat marti o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Potrivit Legii 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, in sensul reglementat de Titlul IV, o microintreprindere este o persoana juridica romana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii, la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent:
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
In cursul zilei de vineri, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a promis ca-si va taia mana dreapta, in direct, la toate posturile de televiziune, daca se va dovedi ca a scris vreo nota la Securitate, precizand el facea reclamatii doar la partid, iar cu securistii doar vorbea.
Comisia de ancheta pentru referendum va fi la Senat si va audia cetatenii Comisia pentru anchetele de la referendum va fi infiintata la Senat, va audia cetatenii care reclama abuzurile procurorilor si exista posibilitatea ca membrii comisiei parlamentare sa mearga in teritoriu pentru a intocmi rapoarte, a anuntat vineri deputatul PNL Eugen Nicolaescu, potrivit NewsIn.
Compania Nationala "Imprimeria Nationala" SA (CNIN) incearca ca prin mijloacele pe care le are la dispozitie sa limiteze evaziunea prin promovarea mijloacelor de identificare a marcajelor false si a noilor marcaje securizate pentru produsele din alcool, tutun si din industria lemnului.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) vrea puteri sporite, pentru a putea raspunde prin controale la sesizarile clientilor nemultumiti de relatia cu bancile.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
In scopul asigurarii protectiei vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor, precum si a intereselor economice ale acestora, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor asigura primirea reclamatiilor prin intermediul CALL CENTER - serviciu de permanenta, cat si prin Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bihor.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
Trei firme care construiesc mansarde au primit amenzi in valoare de 21.000 de lei. ... Nu mai putin de noua reclamatii in ce priveste constructiile de mansarde s-au inregistrat in ultimul timp la Protectia Consumatorilor.
google-analytics.com