Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (7.96 secunde)
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ProDemocratia a organizat ieri prima dezbatere publica a proiectului de lege privind controlul averilor demnitarilor.
Angajatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) vor putea opri soferii in trafic in timpul controalelor pentru combaterea evaziunii fiscale si vor putea dirija circulatia cu ajutorul semnalelor luminoase si al amplificatoarelor de voce, conform unui proiect legislativ al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
In mare secret, ANAF a trimis catre finantele judetene si stimulentele aferente lunii septembrie. ... In doua luni, angajatii DGFP Dolj au incasat 1,2 milioane de lei sub forma de stimulente.
Veniturile din taxe si impozite colectate la bugetul de stat anul trecut s-au cifrat la 321,5 mii de miliarde de lei, fiind in crestere cu peste 70 de mii de miliarde de lei fata de 2003, conform datelor furnizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Datornicii la bugetul de stat nu vor mai primi reesalonari la plata, iar scutirile vor fi acordate numai cu avizul Consiliului Concurentei.
Legea falimentului urmeaza sa fie modificata intr-una din sedintele de Guvern din aceasta saptamana, intentia autoritatilor fiind de a mari numarul falimentelor si de a micsora numarul reorganizarilor.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, “saluta sindicatul de la Rafo Onesti pentru pozitia pe care a adoptat-o, aceea de a cere managementului societatii sa plateasca datoriile fiscale, respectiv cele acumulate de la inceperea, anul trecut, a procedurii de reorganizare“.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a demarat verificari in forta pentru combaterea activitatilor cu caracter evazionist din domeniul producerii de alcool si comercializarii bauturilor alcoolice, se arata intr-un comunicat al ANAF.
In fiecare zi, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) solicita, in medie, falimentul a aproximativ noua societati. In cinci luni de zile, respectiv perioada ianuarie-mai, Fiscul a solicitat instituirea procedurii de reorganizare judiciara si faliment in cazul a 916 contribuabili mari, mici si mijlocii.
Declaratiile de avere ale demnitarilor vor fi verificate prin intermediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in baza unui proiect de lege care va fi prezentat Guvernului spre adoptare pana la sfarsitul acestei luni, a anuntat ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Saptamana trecuta, ANAF a incasat cea mai mare suma din istoria Fiscului, 19 milioane de euro, din doar doua executari silite. ... Concret, ANAF a vandut mai multe bunuri ale companiei CFR si mai multe CET-uri din proprietatea Termoelectrica SA.
Compania JTI isi prelungeste protocolul de colaborare cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) pentru perioada 2006-2007, se arata intr-un comunicat al companiei. JTI Romania este prima companie producatoare de tigarete din tara noastra care a semnat, in iunie 2005, un protocol de colaborare cu ANAF.
Scandalul declansat acum mai bine de o luna la Irish Pub este departe de a se fi stins.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. ... Administratia Finantelor Publice (AFP) Craiova are de ieri noi sefi, numiti in locul directorilor demisionari Maria Filip si Vicentiu Iordache.
De la 1 aprilie, companiile cu cifre de afaceri cuprinse intre zece si 70 de milioane de lei vor fi administrate separat de fisc, dupa modelul marilor contribuabili. Noile structuri specializate care se ocupa de aceste probleme se infiinteaza in cadrul directiilor locale de finante.
Documentul in cauza va putea fi solicitat de la Registrul Comertului care, la randul sau, va cere datele de la ANAF.
Potrivit OG nr.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat un proiect de act normativ prin care vrea sa modifice modelul si continutul formularului (300), "Decont de taxa pe valoarea adaugata (TVA)", respectiv data de la care taxa devine exigibila pentru achizitiile intracomunitare.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis, prin posta, plicurile cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabilii persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in 2007, arata un comunicat al ANAF.ANAF recomanda contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a formularului declaratiei de venit sa utilizeze plicul primit cu indicatia 'CR', acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe postale.
google-analytics.com