Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (2.88 secunde)
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel:
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii. ... asa-zisele demisii ale directorilor scrise la presiunea sefului ANAF nu au fost inregistrate la fisc.
Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, vrea sa elimine incoerentele si abuzurile savarsite de organele fiscale. Pentru prima oara in decursul acestui an, reprezentantii patronatelor din mediul de afaceri s-au intalnit cu cei ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a discuta pe tema prevenirii si combaterii evaziunii fiscale.
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat vineri din functie pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, membru al Partidului Democrat, pentru inducerea in eroare a opiniei publice in legatura cu masuri ale Guvernului prin declaratii de ordin politic.
Sistemul informatic de administrare a creantelor fiscale genereaza automat somatii pentru toate obligatiile fiscale restante, indiferent de cuantumul acestora, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea salarii de mii de euro pentru angajatii institutiei. Acum nu trebuie sa intelegem ca tot personalul ANAF va incasa lunar cateva mii de euro.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
SNLO se afla in topul datornicilor din Romania, inregistrand debite insemnate catre bugetul de stat, de peste 772 de milioane de lei, insa sefii Societatii Lignitului din Targu Jiu sustin ca ANAF a luat in calcul datorii mai vechi.
Un consilier ANAF a fost arestat pentru 29 de zile fiind acuzat de trafic de influenta. Adrian Gavrila este acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun.
Delegatia ungara a fost condusa de directorul general al acestei institutii, Wittich Tamás, iar delegatia romana, de Dan Vlaicu, presedintele autoritatii romane.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Seful ANAF a lansat bomba! Persoanele instarite, dar care nu au venituri declarate va trebui sa dea socoteala Fiscului de unde au avut bani pentru masini luxoase, vile impozante si conturi bancare grase.
Pentru a creste gradul de colectare, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza ca incepand de anul viitor sa angajeze firme care sa recupereze datoriile de la contribuabili.
Inspectorii fiscali au gasit nereguli in urma controalelor facute in ultimele zile la 19 mari producatori de tigari, a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Fiscul va transmite catre populatie incepand cu aceasta saptamana deciziile de impunere pentru impozitul pe venitul global aferent anului 2004. Cele aproape 3 milioane de romani care si-au depus declaratiile de venit vor sti astfel cat datoreaza statului sau, din contra, cat trebuie sa primeasca de la stat.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are planuri mari in acest an pentru imbunatatirea colectarii veniturilor bugetare, dar nici un plan concret de actiune! Din informatiile furnizate de ANAF, pentru 2006, institutia doreste sa fie mai eficienta si sa colecteze mai rapid veniturile bugetare.
google-analytics.com