Cautare

5798 de rezultate pentru "mircea zepa accident rutier" (3.52 secunde)
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M. ... Mircea.
Oprirea productiei la Ford a scazut indicatorii industriei doljene Directia Regionala de Statistica Dolj informeaza ca pe primele 11 luni ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2010, productia industriala a Doljului a scazut, pe ansamblu, cu 3,7%, dar cele mai mari scaderi s-au inregistrat in industria auto (fabricarea autovehiculelor de transport rutier etc.), care a picat cu exact 99,7%.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. ... Mircea Eliade - Str.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Deputatul a afirmat ca intentioneaza sa mai deschida cabinete parlamentare in judet, iar printre primele vor fi la Mangalia si Medgidia, unde acesta vrea sa le imparta cu deputatii PNL George Dragomir si Mircea Iustian.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Mircea Banias este numele transmis, ieri, catre Bucuresti, pentru validare. ... Banias, propunerea BPJ-ului constituit de Popescu Intre timp, de cealalta parte, duminica, Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta constituit de demisionarul Ion Popescu a decis sa-l propuna pe Mircea Banias pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
google-analytics.com