Cautare

8389 de rezultate pentru "mircea zepa accident rutier 2010 carnesti" (2.84 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Miza este concesionarea in 2010 a unor fonduri de vanatoare de aproximativ 500.000 de hectare.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Mircea Geoana a fost preocuparea noastra a tuturor, nu doar a celor din PSD, ci si a celor din PNL, in 2009.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
"Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... Mircea Lucescu explica meciul. ... "Nea Mircea" s-a apropiat. ... Cam asta face Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. ... Trupul neinsufletit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sambara, in foaierul Salii Mari a Teatrului National.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M. ... MIRCEA a parasit camera de garda a spitalului pana la sosirea organelor de politie.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii. ... Pentru ca Mircea Geoana ilustreaza exemplar conceptul de "prostanac".
In afara acestor obiective generale, care vizeaza toate statele din estul Uniunii Europene, delegatia Romaniei a solicitat Comisiei ca la elaborarea stategiei sa tina cont de cel mai important proiect de infrastructura regionala, care vizeaza direct Romania, respectiv proiectul "Via Carpatia" La 22 octombrie 2010 a fost semnat la Lancut (Polonia) Declaratia "Via Carpatia" privind extinderea celei mai scurte rude de transport rutier de-a lungul axei nord-sud care conecteaza Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Grecia.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
google-analytics.com