Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (4.99 secunde)
Alimentatia dezechilibrata, tabagismul, excesul de alcool provoaca scaderea cantitatii si calitatii spermatozoizilor Excesul de dulciuri se alatura celorlalti factori care provoaca infertilitate in cazul barbatilor, sustine un articol publicat in Daily Mail.
Cele 5 tipuri de barbati infideli, identificate de un psiholog Psihologul Martyn Stewart a publicat o carte in care analizeaza de ce insala barbatii si care sunt sansele ca partenerul tau sa calce stramb folosind o serie de ecuatii si analize.
Excesul de grasime abdominala nu este doar inestetic, ci si extrem de periculos pentru sanatate. Oamenii de stiinta sunt de parere ca, desi grasimea corporala in exces nu este sanatoasa, grasimea abdominala este cu atat mai periculoasa.
barbatii trecuti de 39 de ani devin invizibili sexual pentru fetele tinere Nu toate pustoaicele sunt fascinate de barbatii grizonati. Sau, cel putin, nu de cei fara bani!
Bolile de inimaă ... Afectiunile cardiace ucid patru milioane de europeni in fiecare an (Autoare: ... Cercetatorii de la Universitatea Oxford au colectat si analizat informatiile medicale si stiintifice furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii privitoare la 52 de tari europene legat de impactul bolilor cardiovasculare.
In Romania sunt 1,7 milioane de suferinzi de diabet si peste 3 milioane, de prediabet (Autoare:
In jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), doi barbati inarmati cu un Kalasnikov si un lansator de rachete au patruns in sediul saptamanalului Charlie Hebdo, care ocupa alaturi de alte societati un imobil de pe strada Nicolas-Appert, din arondismentul XI.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata:
Lipsa de energie Oboseala este un efect comun al nivelului scazut de testosteron. Este posibil sa simtiti ca nu mai aveti energia pe care o aveati inainte sau va veti simti extrem de obosit. Bineinteles, exista multi alti factori care va pot afecta energia (procesul de imbatranire sau depresia).
Barbatii in general au un libidou destul de crescut si pare sa fie destul de neobisnuit ca ei sa aiba probleme cum ar fi dorinta scazuta de a face sex.
Mariustuca.ro / Nivelul colesterolului variaza in functie de anotimp: ... Magda Marincovici) Nivelul colesterolului din sange variaza in functie de anotimp. ... Multe studii au demonstrat variatiile in functie de anotimp ale nivelului colesterolului, dar putine au reusit sa precizeze amploarea acestor variatii.
Mariustuca.ro / In 2013, in lume, au fost inregistrate 14,9 milioane de cazuri noi de cancer (Autoare:
Mii de barbati au fost victimele acestei epidemii de isterie in masa: ... Oamenii au suferit de acest simptom in timpul unor epidemii de isterie in masa inca din anul 300 i.e.n.
Jurnalistul Madalin Pribu stie de ce au murit cei doi eroi, Adrian Rugina si Claudiu Petre. ... Pribu a spus ca cei doi barbati au murit intoxicati, nu din cauza arsurilor.
Cercetatorii au descoperit bautura care ii face pe barbati mai buni in dormitor Multi dintre noi bem o cana in fiecare zi. Barbatii au insa mult mai multe de castigat de pe urma acestei bauturi decat femeile.
Noua tendinta in randul femeilor din Japonia care ii pune pe barbati pe jar Aproape jumatate dintre tinerile din Japonia cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani se declara dezinteresate de sex sau chiar il dispretuiesc, dupa cum arata un studiu recent citat de The Guardian.
Cine e de vina si care sunt motivele pentru care un partener alege sa treaca peste juramintele facute doar pentru o aventura de o noapte sau opteaza pentru o relatie paralela? ... Cand vine vorba de inselat, lumea se imparte in doua:
Cum renuntam la o relatie de cuplu? Cat de usor acceptam ca am ajuns sa fim din nou singuri? ... Vreme de secole poetii si trubadurii au incercat mereu sa descrie si sa inteleaga ce se intampla in sufletul nostru atunci cand suntem raniti in dragoste.
Vrei sa stii cati barbati a avut pana acum iubita ta ? ... De aici, marea curiozitate care ii incearca pe barbati este sa afle raspunsul la intrebarea: ... Acum, totul a devenit extrem de simplu, declara profesorul Andrew Matt de la Universitatea Pennsylvania.
In fiecare an, in duminica dinaintea Sfintelor Sarbatori de Paste se sarbatoresc Floriile. ... In Romania peste 1 milion si jumatate de romani isi poarta cu mandrie numele, in special in ziua de Florii, cand sunt sarbatoriti.
google-analytics.com