Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (2.56 secunde)
Sanii femeilor au starnit mereu curiozitatea barbatilor si nu doar din punct de vedere erotic. Multi barbati au sustinut ideea ca sanii femeilor, mai exact forma si marimea lor, pot dezvalui lucruri importante despre posesoarele lor. Pana de curand acestea erau privite ca simple speculatii.
"Misogin, rasist, antisemit hidos" Actrita americana Meryl Streep a starnit valva in cadrul unei decernari de premii cu o tirada impotriva fostului realizator de filme de animatie, Walt Disney, pe care l-a numit: ... Filmul spune povestea modului in care Walt Disney a convins-o pe scriitoarea P.L.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu. Marchizetul este o tesatura de bumbac, subtire si transparenta.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu.
Mai departe de pozitiile sexuale acrobatice ale Kamasutra se afla secrete ale unei vieti sexuale perfecte, vechi de sute de ani. Sexul este o arta si asta o demonstreaza cel mai cunoscut ghid al vietii sexuale - Kamasutra, scris de inteleptul Shari Vatsyayana in secolele I - IV.
cum indepartam oamenii potriviti fara sa ne dam seama Libertatea sexuala din zilele noastre nu este intotdeauna de ajutor atunci cand speram sa gasim persoana potrivita pentru noi, acel om alaturi de care sa ne simtim minunat nu numai din punct de vedere sexual.
Este vorba despre creatiile realizate de opt tineri si foarte talentati artisti romani si demni reprezentanti ai designerilor de bijuterie contemporana de autor: ... Vernisajul expozitiei va fi prezentat de Dr. Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile. - Cum a luat nastere Il Textile, firma pe care o conduceti astazi?
Hotii au furat 4500 de lei dupa ce le-au imobilizat pe angajate Un supermarket din cartierul Berceni din Bucuresti a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri de catre trei hoti care au intrat peste angajate.
Epilarea si riscul de infectii (Autor Magda Marincovici) Ceara sau lama folosita pentru indepartarea parului din zona inghinala traumatizeaza pielea, sensibilizand-o la unele virusuri, demonstreaza un studiu publicat in British Medical Journal.
la femei reduc riscul de diabet; la barbati, imbunatatesc calitatea spermei (Autor : ... Dar mai nou, s-a dovedit ca, in cazul femeilor, nucile reduc riscul de diabet tip 2.
Peste 1.400.000 romani isi serbeaza onomastica de Florii Peste 1.400.000 de romani isi aniverseaza duminica onomastica cu ocazia Sarbatorii Intrarii Domnului in Ierusalim, cunoscuta si ca Sarbatoarea Floriilor, potrivit Agerpres.
In lume, in fiecare an, tabagismul provoaca aproximativ 6 milioane de decese (Autor:
"Am terminat primul recensamant de dupa aderarea la UE. Sigur ca cifra privind numarul populatiei stabile are o incarcatura emotionala puternica, dar foarte importanti sunt si ceilalti parametri care caracterizeaza populatia Romaniei.
Alimentul care ii ajuta pe barbati sa devina mai dotati Marimea testiculelor sunt adesea asociate cu virilitatea unui barbat Potrivit unui studiu al Harvard School of Public Health obiceiurile alimentare ale barbatilor pot influenta marimea testiculelor.
Semne ca te inseala sotia / Banuieli si certitudini In ultima vreme am primit cateva semnale (de la barbati) prin care sunt invinovatita ca iau prea ades partea femeilor sau, si mai grav, ca am o foarte imaginatie bogata, dar inspirata doar de telenovele si romane siropoase!
pneumonia, broho-pneumopatiiile cronice obstructive, cancerele pulmonare si tuberculoza Societatea Europeana de Pneumologie (SEP) avertizeaza intr-un raport privitor la mortalitatea provocata de bolile pulmonare ca aceasta ucid un european din 10 si ca tabagismul reprezinta prima cauza de deces.
Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... "Avem bratari Kirei - la 150 RON, care ajuta la imunitate si colierecare ajuta in problemele tiroidei si tot ce tine de cap:
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Senatorul Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica intitulata: "La egalitatea de gen suntem codasi; dar asta un mira pe nimeni...", pe care o puteti citi in continuare. Summit-ul global al parlamentarelor este o initiativa care incearca de cativa ani sa schimbe fata politicii si societatii.
google-analytics.com