Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (2.52 secunde)
In acest sens, europarlamentarul PSD, Rovana Plumb, a subliniat in plenul Parlamentului European, importanta reducerii diferentelor salariale intre femei si barbati, atragand atentia asupra persistentei in Uniunea Europeana a acestei diferentieri nejustificate."Recentele demonstratii de la Ljubliana au readus in prim plan subiectul diferentelor salariale care exista intre femei si barbati, ca factor nativ in realizarea dezideratului de coeziune sociala", a declarat eurodeputata social-democrata, precizand ca "desi am realizat progrese importante, la nivelul Uniunii exista o diferenta salariala de 15%, iar in Romania de 13%".
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
70% dintre femei folosesc Facebook pentru asta Odata ce o noua relatia incepe, 72% dintre femei le cauta pe Facebook pe fostele iubite ale partenerului.
O intamplare desprinsa din filmele de actiune a avut un final tragic. ... Jeremy Cook, un adolescent de 18 ani, si-a uitat iPhone-ul sau intr-un taxi. A descarcat o aplicatie care l-a dus pana la o masina unde a fost confruntat de 3 oameni.
Top 10 motive de ce femeile atragatoare NU isi gasesc barbat! In jurul meu e plin de femei super inteligente, atragatoare si...singure. ... Multe se intreaba de ce. ... De ce? ... O femeie frumoasa si desteapta de cele mai multe ori e si foarte pretentioasa.
acela de a indruma spre stil si rafinament. Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine.
Portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical si verdele masliniu /amosnews.ro 2016 vine cu schimbari de tendinte in ceea ce priveste moda vestimentara la femei si barbati. Daca in 2015 culoarea la moda a fost declarata marsala, acum paleta de culori va fi mult mai generoasa si mai vesela.
Barbatii care se apropie de varsta de 40 de ani si care practica sistematic un sport sau fac exercitii fizice prezinta un risc mult diminuat de a se incadra printre persoanele cu tulburari erectile.
Atac de cord in timpul sexului. Iata in ce situatii partidele de amor se pot termina tragic De multa vreme, cercetatorii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa.
6 tipuri de barbati pe care ii intalnesti online In era internetului, intalnirile se programeaza online. Inainte de a iesi in oras, partenerii "se studiaza" cu ajutorul tehnologiei moderne: messenger, retele de socializare, site-uri special create pentru intalniri virtuale etc.
Iata o posibila explicatie la intrebarea "De ce fulgerul ii loveste indeosebi pe barbati?" Fulgerul ii loveste mai des pe barbati decat pe femei, arata un studiu american citat de site-ul lesquotidiennes.com.
La targul organizat la Piata Amzei, Lajos Tofalvi a participat cu un stand cu obiecte de imbracaminte, papuci imblaniti, botosei, pentru copii si femei, dar si blanuri de pus pe jos sau chiar pe pat, facute in Romania.
Pentru cao relatie sa mearga bine pe o perioada lunga de timp este foarte important atat pentru femei cat si pentru barbati sa stie ce lucruri il starnesc curiozitatea lui/ei, darsi ce ii indeparteaza.
Au fost identificate 5 tipuri de barbati infideli Te intrebi de ce insala barbatii? ... Se spune ca barbatii merg la alte femei atunci cand nu mai sunt fericiti alaturi de partenerele lor. Psihologul Martyn Stewart a publicat o carte in care analizeaza cauza pentru care barbatii calca stramb.
In noaptea de 11-12 septembrie 1980, trei metalurgisti, pe nume Iurov, Jujulin si Kozlov, ca si un militian de circulatie, numit tot Kozlov, au plecat la pescuit pe malurile raului Kumak, la aproximativ 75 km de Orsk, regiunea Orenburg din Rusia.
FARCAS) In septembrie 2013, in Portland (Oregon, SUA) s-a organizat o noua editie a unei conventii traditionale intitulata "Experiencers Speak", o intalnire menita sa ofere consolare si intelegere celor ce spun ca au suportat o rapire OZN, acelor persoane care au sentimentul ca intamplarea i-a retrogradat intr-o zona marginala si care doresc sa inteleaga ce anume li s-a intamplat, urmarind experientele similare ale altora.
O planta la moda: ... Dana Purgaru) In top 3 cel mai vandute produse de la orice magazin tip plafar se numara, pe langa celebrele minuni de slabit, Tribulus terrestris.
S-a stabilit LUNGIMEA IDEALA/Vezi daca o ai MICA Intrebarea arzatoare - care este dimensiunea normala a unui penis? ... 13.12 cm lungime in erectie si o circumferinta de 11.66cm, potrivit unei analize a mai mult de 15.000 de penisuri din intreaga lume.
Desi Romania recunoaste la nivelul legislatiei egalitatea de sanse intre femei si barbati, traditia situeaza in continuare femeia pe o pozitie inferioara barbatului.
google-analytics.com